Brüsszel már egy másik világ!

2016. március 22. 12:27

Emlékeztek, milyen gyönyörű és biztonságos hely volt Brüsszel? Hát már nem az, egy másik világ! Az USA-nak ébernek és okosnak kell lennie!

2016. március 22. 12:27
Donald Trump
Twitter

„Emlékeztek, milyen gyönyörű és biztonságos hely volt Brüsszel? Hát már nem az, egy másik világ! Az USA-nak ébernek és okosnak kell lennie!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. március 23. 09:52
1989 előtt a nyugati kapitalista a keleti kommunistákkal haragban voltak..1989 után a kommunisták egyezséget kötöttek a kommunistákkal hisz a szándékuk megegyezett az országok kizsákmányolás céljából...Kommunista helytartóknak elég volt a morzsa a háttértámogatás a túlélésék miatt .Nyugat a régi kommunista ivadékokat pihenőre tette ,bármikor az ország ellen mint látzítás kormány döntés céljából pénzeli felhasználja ,nem kell hozzá nyugati ember áldozatok nem kell hozzá drága fegyver üzemanyag ,,,ezek az ellenséges sejtecskék az országon belül állandó viszályt szítanak ,itt tartunk most,
áfonya
2016. március 23. 09:44
Brüsszel más világ 1989 óta a kommunista helytartókkal szövetségre lépés óta.Eu azóta bukdácsol kettős mércézik piszkálja a volt kgst országokat az eus lehetetlen törvényivel , Brüsszeli kizsákmányolók a volt kgst országokat maguk mellé állították hazug ígéretekkel a kánaán eljövetelével át vágta a keleti tömböt,kiderült éppen olyanok mint a kommunisták..Pláne az utóbbi időkben a terroristákat az európai országok nyakár hívták ,befogadásra kényszert alkalmaznak.
Hora
2016. március 23. 07:39
Egész jó kis elemzést ad Bogár a jelenkori amerikai társadalomról, és a várható esélyekről. A középosztály lecsúszásáról, Trump sikerének okairól.+(szerinte lassan lecseréli Amerikát világcsendőri szerepéből és visszahelyezi nemzetállami keretek közé a világot irányító szervezett magánhatalom -tudjátok az az 1% akinek a többi 99%- vagyis mi- dolgozunk:) Érdekes no.:) Komcsi. http://www.echotv.hu/musor/351/Hatterkep
OberEnnsinnen
2016. március 22. 17:56
1. A 300 milliós óriás elnököt választ. 2. A jelöltek megszakítva kampányukat, elmennek 20 ezer válogatott ember elé, mintegy vizsgát téve előttük. 3. A történet egy kis állam, egy 6 milliós ország melletti hittétellel zárul, mindkét óriás elnökjelölt részéről. 4. Itt valami nagyon nem kerek. 5. A számok, a viszonyszámok, bárhogyan relativizálhatjuk, a 6 hogyan aránylik a 300-hoz, ez egész abszurd, nevetséges... Ahogyan megtanultuk: A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!