Gratulálok azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot

2016. március 04. 07:50

Egy hét alatt háromszor „bevándorlóztak le”. A villamoson, rosszalló tekintet mellé egy megjegyzés, „már nem tudni ki magyar és ki bevándorló”. A pékségnél a sorban, „ezek már mindenhol ott vannak”.

2016. március 04. 07:50
Cserei Zoltán
Facebook

24 éves vagyok, elég szőrös, bár ma sokkal rövidebb volt a szakállam, mint általában, ugyanakkor az átlagnál sötétebb a bőröm. Kézdivásárhelyen születtem, tehát magyarabb vagyok a magyarnál, szeretni kell.

Egy hét alatt háromszor »bevándorlóztak le«. A villamoson, rosszalló tekintet mellé egy megjegyzés, »már nem tudni ki magyar és ki bevándorló«. A pékségnél a sorban, »ezek már mindenhol ott vannak«.

De ma volt a legdurvább, ülök a metrón, mellettem két szintén sötétebb bőrű ember spanyolul (!) beszélget, én ülök mellettük, bámulok ki az ablakon. Majd elkapom egy középkorú férfi tekintetét, aki 2 másodperc szemkontaktus után, gondolom nem feltételezve, hogy értek pár szót magyarul a szemembe mondta a következőt: »kibaszott bevándorlók, már mindenhol ott vagytok«.

Én meg úgy vagyok, hogy hát persze, a fasz ki van, senki nem örül, hogy jönnek Európába ezek az emberek. Mindegy, hogy miért, már alapból az elszomorító, hogy ennyi ember ott kellett hagyja az otthonát.

Én ebből nem csinálok ügyet, mert jó vastag a bőr a pofámon, voltam már arab, cigány, paki, indiai, nem érdekelnek már ezek a dolgok. De nem kívánom senkinek, hogy csupán a kinézete alapján súlyos címkéket aggassanak rá, gyűlölettel, megvetéssel nézzenek rá, anélkül, hogy bármit tett vagy akár gondolt volna ezért.

Szeretném egyúttal megragadni az alkalmat és gratulálni azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot. Kell az ellenség, csávók, tudom én, mert akkor lehetünk megmentők. Sok sikert kívánok.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

‪#‎menekültvagyok‬

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 14. 09:05
Aki hasonlít az országon átcsörtető csürhére, az kellemetlen, de erről a csürhe tehet. Csak mihez tartásként mondom!
Senye Péter
2016. december 27. 10:40
Régi történet. Szept. 11. után egy amerikai túlfokozott dühében lelőtt egy turbános férfit. A szerencsétlen szikh volt, nem arab, de még csak muszlim sem.
Burmin
2016. december 27. 10:40
Már miért lenne magyarabb bárkinél aki annak tartja magát. Csak azért mert Kézdivásárhelyt született. Értem én nehezebb neki, mert bemegy Brassóban és románul kell szólni vagy legalábbis javasolt... Nekem ferde vágásúbb szemem van...azt szoktam mondani felmenőim besenyők voltak.
u.cserkész
2016. december 27. 10:39
" akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot." Értem. Rólad azt mondták, hogy bevándorló (egyébként az vagy) ezért halálra sértődtél. Te persze egy egész országról írtad, hogy lószarral etettek bennünket, és ez olyan kis humánus szöveg. Csíkszeredai barátaim csak annyit mondanának rólad, hogy hitehagyott, hazátlan bitang.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!