Zsebbenturka

2016. február 10. 18:54

A mai szakszervezeti vezetők is korunk gyermekei, ahogyan az új kabinetfőnök, az ifjú külügyér, a tehetséges gázszerelő, vagy a „kötélbarát” is az.

2016. február 10. 18:54
Somfai Péter
Népszava

„Ezért is nem vagyok felháborodva azon, ha egy olyan harcos szakszervezeti vezető, mint amilyen Gaskó István is, több évtizedes érdekvédelmi gyakorlattal, jól tudta képviselni a saját érdekeit is. A Magyar Idők című kormánylap készített vele a szerecsenmosdató interjút, miután mindenféle gazdasági visszaélésről, négyszintes, liftes családi házról indult el távozása után szóbeszéd. (Istvánom – ahogyan Viktorunk szokta becézni egy tasli kíséretében - , nem lesz fiatalabb, mégsem mászhat lépcsőket naphosszat.) Nincs abban sem kivetnivaló, hogy évtizedek óta milliókat keres havonta, hiszen ő a munkások és vasutasok önfeláldozó érdekvédője. Mindig jó pozícióban volt, a MÁV-nál a kezdetektől vezető beosztásban tevékenykedett, a szakszervezeti mozgalomban is sokirányú feladatot vállalt, és a családjában is mindenki dolgozott, senki sem volt közmunkás.

A mai szakszervezeti vezetők is korunk gyermekei, ahogyan az új kabinetfőnök, az ifjú külügyér, a tehetséges gázszerelő, vagy a »kötélbarát« is az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2016. február 11. 05:40
Mint a Somfai Péterek is a mai korunk gyermekei, akik ott támadják a változásokat, ahol csak látják. A kritikájuk soha nem tárgyszerű, hanem célirányos!
Droite
2016. február 11. 00:07
Somfai beteg... Nem tudsz olyan temat adni neki ,ahol a masodik mondatban ne jutna el orbanig... Felelmetes
Mich
2016. február 10. 23:52
"Zsebbenturka"... ...a libsi-bolsik ma is ezt szeretnék, turkálni a magyarok zsebében és ellopni, amit csak lehet...
Zsolt75
2016. február 10. 23:38
Hú, de nem fogtok hiányozni! Még pár év...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!