Hadházy: Bűnszövetkezet lopja el az EU-s pénzeket

2016. február 12. 16:44

Hadházy Ákos, az LMP korrupció ellenes szakszóvivője szerint egy bűnszövetkezet működik, amely az Európai Uniós pénzeket elcsalja, ellopja. Vidéken pedig nincs más munkaerő, csak az államé.

2016. február 12. 16:44

Több milliárd forintba kerül az a mesterségesen gerjesztett félelem, amit a kormány generál a terrorizmusveszéllyel Hadházy Ákos LMP-s politikus szerint. A kérdés, hogy ez elég lesz-e arra, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy közben mennyi uniós pénzt tüntetnek el, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Hadházy Ákos szerint a csalások közül is két kategória a legszomorúbb. Az egyik, amikor az oktatásra, a másik, amikor a legelesettebbek felemelésére szánt pénzt lopják el. Az LMP szerint egyébként a társadalmi megújulásra szánt pénzek legnagyobb részét ösztöndíjakra és tanárok fizetésére kell fordítani, egyértelmű és objektív kritériumok mentén kiosztva. A politikus több olyan dokumentumot mutatott, amelyek azt bizonyítják, hogy azonos szövegű tanulmányokért, elemzésekért külön-külön fizettek.

 

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2016. február 14. 17:40
Hadházy: "A Korrupcióinfón elmondtam: aki olyan aljasságra képes, hogy a legelesettebbek felemelésére szánt pénzt ellopja, arra is képes lehet, hogy megszervezzen egy robbantást, ha esetleg a terroristák nem pont Magyarországot néznék ki maguknak. Ha a Fidesz megszorul, csak azzal próbálhatja elfedni a módszeresen ellopott uniós milliárdokat, ha destabilizálja az országot. Pedig meg fog szorulni, mert nem csak lop, hanem megalázó módon teszi. Az ellenzék azonban nem spórolhat meg bizonyos fokú közös gondolkodást. Fontos viszont, hogy mindkettő szükséges: a "közös" semmit nem ér "gondolkodás" nélkül
gudmen
2016. február 14. 16:25
jav: vagyok
gudmen
2016. február 14. 16:25
2008 Orbán: "Bátran jelentjük ki, hogy van pénz, csak nem oda teszik, nem oda juttatják, ahova kellene" - fogalmazott a Fidesz elnöke, aki hozzátette: ha összeadnánk, hogy propagandára, hirdetésre, tanulmányokra, új autókra, telefonokra, bútorokra mennyi pénz ment el, akkor valahol a 120 milliárd forint körül lenne az összeg." egyem a szivét..miért nem azt mondta, hogy ez a 120 milliárd igazábol kevés.. 600 milliáőrddal kerül többe az állam müködtetése mint mint a bajnai idején... évi 80 milliárd az MTVA... 180 milliárd eddig a stadionozás.. jaaahh..nem vagy libero..ne aggodj..2010-ig fidesz-szavazo voltam..de csak ámulok hova süllyesztette viktor ezt a jobb sorsra érdemes országot..:(
zőldsas
2016. február 14. 14:19
Hadházy felétek már a az állatok is disszidálnak mert Te korrupt geci csak a vörös macskákat akartad gyógyítani. Egyébként aki ebben az országban nem csalt adót az nem is itt élt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!