Közéletből és sajtóból köszönöm, de tovább nem kérek

2016. január 05. 07:36

Annak ellenére, hogy nem adtam rá okot, úgy tűnik, mégsem tudják nekem elfelejteni, hogy a politikán kívülállóként, sőt nőként, ráadásul négy gyermekkel a hátam mögött, volt bátorságom és erőm szembeszállni a politikusokkal.

2016. január 05. 07:36
Seres Mária
seresmaria.hu

Hét éve is olyasmikkel kezdtek összefüggésbe hozni, amikhez se közöm, se érintettségem nem volt, és persze tették ezt már akkor is úgy, hogy előtte meg sem kérdeztek. A megrendelésre készített, és negyed igazságokból összekuszált hírek nem csak teljesen torzak, de értelmetlenek is voltak. És persze soha egyetlen „hiteles forrás” nem került elő, vagy legalább egy olyan valaki, aki névvel vállalta volna a leírt képtelenségeket, rágalmakat, és vádakat.

De a nemtelen és alattomos támadások ellenére inkább még jobban felpörgettem a dolgokat, hiszen nagyon jól tudtam, hogy mindezt éppen azért teszik, hogy letörjenek és végleg elvegyék a kedvem.

Ahogy 7 éve, most is ugyanezzel az aljas módszerrel próbálkoznak, de hiába, mert a hatás nálam most is ugyan az lett, így hát felveszem a kesztyűt és nem fogom hagyni magam, és azt, ami itt történik! Mert azt gondoltam, hogy előbb-utóbb mindenki azt kapja, amit megérdemel…

Ezért is döntöttem úgy – bár eddig is nagyon sok mindent eltűrtem és kibírtam –, hogy én az ilyen világból, közéletből és sajtóból köszönöm, de tovább nem kérek. Annak ellenére, hogy nem adtam rá okot, úgy tűnik, mégsem tudják nekem elfelejteni, hogy a politikán kívülállóként, sőt nőként, ráadásul 4 gyermekkel a hátam mögött, volt bátorságom és erőm szembeszállni a politikusokkal.

Nehéz volt ez a mostani döntés, de a sors itt is »kegyesen« besegített – vagy inkább az a mérhetetlen aljasság és gonoszság, ami az életben tapasztalható –, ezért jutottam arra, hogy nem szabad tűrni és hallgatni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemesek
2016. január 08. 23:50
Összegezve az itt megnyilatkozó „éles elméjű és kulturált” közönség fröcsögését, azt gondolom, 90 százalékban az ide kommentezők, vagy inkább böfögők egyrészt nem olvashatták a fenti cikket, másrészt meg azt sem tudják kicsoda Seres Mária. Nos az írás – a teljes – azért is remek, mert éppen ezt írja le, ami pl. itt, kommentelés címén zajlik. Ostoba, tájékozatlan, és inkább tized igazságokból szörcsögő kommentelők vannak itt is, és persze ennyi hülye nem verődik össze egy helyre, csak akkor, ha küldik őket – van kit jobbról, van kit balról, ahogy ez az írásban is elhangzik. Azért zárásként vagy inkább okulásként annyit a múlt eseményeinek tükrében még bátran rögzíthetünk, hogy persze nem az itt totálisan tájékozatlan kommentelő senkik, de még az országban sem volt egyetlen valaki sem, aki önmagától, ekkora erőfeszítésekkel – és persze köszönet vagy netán hála nélkül - olyan dolgokat tett mindannyiónk érdekében, mint ez a hölgy. Majd az mondjon rá (de nem baromságokat és hazugságokat) bármit, aki valaha csak ezred annyit tesz meg önszántából (ráadásul ilyen „hálás” közönségnek), mint Seres Mária. Egy biztos, az ő helyében ilyen emberekért a kisujjamat se mozdítanám, úgy hogy méginkább megemelem előtte a kalapom!
OberEnnsinnen
2016. január 05. 14:26
"De a nemtelen és alattomos támadások ellenére inkább még jobban felpörgettem a dolgokat, hiszen nagyon jól tudtam, hogy mindezt éppen azért teszik, hogy letörjenek és végleg elvegyék a kedvem." Nem a dolgokat kellett volna még jobban felpörgetni, hanem a nemtelen és alattomos vádaskodásokra megfelelő válaszokat adni. Ezt kellett volna mindenek fölé helyezni. A saját helyzetének tisztába tevése jelentette volna ugyanis egyedül a dolgok felpörgetését. És csakis ez.
jobog
2016. január 05. 11:28
Közelről megismerhettem. Seres csak a kirakat, a férje, Stekler Ottó az "agy". Rákeresve még internetről is megismerszik:-)A végtelenségig aljasak, de nem ostobák. A választásra fölmarkoltak mint _párt_ vagy 400 milliót (magyar közlönyből a pontos összeg kikereshető) amit a hatóságok most a balek képviselő jelöltjeiken, mint _magánszemélyeken_ keresnek. Sorra rabosítják, meggyanúsítják őket. Seresék nyilván lepapírozták magukat, nem buták, a százmilliókkal elvannak, a bepalizott jelöltek meg elviszik a balhét, és kicsengetik állambácsinak a visszafizetendő milliókat + mint csalók, költségvetési összeg hűtlen kezelők megkapják a magukét. Seres Marika pedig kikéri magának a mocskolódást.
fridgeman
2016. január 05. 11:20
2010-ben valami "tiszta kezek"-féle mozgalommal még sikere is volt, rá négy évre, amikor kamu képviselőjelöltekkel százmilliókhoz lehetett jutni, a pénzszag ugyanúgy megszédítette. Úgy tudom, ők megütötték a 300 milliós támogatást,/ s ez a vissza nem fizetendő rész!/. Benyújtottak egy A/4-es papírt, két mondatban leírtak valami baromságot, aztán haveri számlákkal igazolták a "költést". Örüljön, hogy megoldotta ilyen egyszerűen a gyerekei jövőjét, de most már húzzon el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!