Miért baj az összefonódás?

2016. január 26. 18:10

A Magyarországról érkező állami pénzekkel egy rettenetes hűbéri rendszert hoztak létre. Ennek legnagyobb részét az MKP vezetői osztják szét.

2016. január 26. 18:10
Nagy András
Új Szó

„Ahogy azt az elmúlt napokban, sőt hónapokban az Új Szó is többször megírta, a Magyarországról érkező állami pénzekkel egy rettenetes hűbéri rendszert hoztak létre. Ennek legnagyobb részét az MKP vezetői osztják szét, és folyamatosan sakkban tartják a civileket, egyfajta kényszerhelyzetbe szorítva őket. Aki beáll a sorba, az kaphat a stratégiai partnerségből és a bethlenes forint százmilliókból, aki viszont nem, annak még azt sem árulják el, hogy milyen postacímre kellene küldeni egy kérvényt. A nyilvános magyar pályázatoknál pedig jóval kevesebb pénz van a kalapban.

Egyébként akik szerint a magyar állami pénz nem közpénz, nem kell hozzá nyilvános pályázati rendszer, az kérdezze meg erről bármelyik magyarországi ismerősét, ő hogy gondolkodik erről. Vagy gondoljon bele, mi lenne, ha ugyanez lenne a helyzet a szlovákiai közpénzekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 20:29
Soros sem ad?
tango47
2016. augusztus 25. 18:08
Korrupció az, amiből engem kihagynak.
MZ/X
2016. február 08. 22:23
Nyilván Fletónak is Fideszes anyósa volt...
istimester
2016. február 08. 22:22
1, Ez olyan igaz is és kicsit nem is igaz állítás. Nem az MKP-t védve, de a legtöbb pénz stabilan a Csemadokhoz, a Fórumhoz és még néhány hasonló intézményhez megy. Csak azt felejted el, hogy ezek a mindenkori magyar kormány - és nem a Fidesz - partnerei. Ezen felül természetesen létezik MKP-közeli szórás. 2, Édesapád kormánybiztossága idején a Híd csak papíron megvalósuló projekteken keresztül totálisan szétlopta a kisebbségi kultúrára szánt forrásokat, így pont tőled kicsit fura ez szemrehányás. 3, Miután a Bumm.sk-t és az Új Szót is össze-vissza cenzúrázzátok, egyébként sincs erkölcsi alapod bármin felháborodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!