Kölni szilveszter: hol marad a ribancséta?

2016. január 07. 20:09

A mostani erőszakoskodók kétségtelenül heteroszexuálisok és férfiak, de nem fehérek, és még kevésbé keresztények, ezért logikusan csak az áldozatok közé tartozhatnak, és nem a bűnösök közé.

2016. január 07. 20:09
Laky Zoltán
Válasz.hu

„Amikor például 2011-ben egy torontói rendőr azt tanácsolta a nőknek, hogy ne öltözzenek kirívóan, ha nem akarnak nemi erőszak áldozatává válni, feminista aktivisták megszervezték a történelem első »ribancsétáját« (SlutWalk), tiltakozva az áldozathibáztató nyilatkozat ellen. (...)

A jelenség jól ismert. Maajid Nawaz brit exiszlamista közíró „regresszív baloldalnak” nevezte a jelenséget, hogy a legkisebb nőellenességre, homofóbiára, vallásos bigottságra ugró nyugati liberalizmus a muszlimoknak a legsúlyosabb intoleranciát is elnézi a multikulturalizmus jegyében. A szaúdi nők elnyomása és az afrikai kislányok körülmetélése ellen esetleg még szót lehet emelni, de az európai muszlimoknak már semmit sem szabad felróni. Tavaly például mi is megemlékeztünk róla, hogy Nagy-Britanniában több tízezer kislány vált nemiszerv-csonkítás áldozatává, mert a jelenségről tudó orvosok, tanárok az iszlamofób bélyegtől való félelem miatt szőnyeg alá söpörték a problémát.

A kettős mércén nincs mit csodálkozni. A mai, politikailag korrekt, progresszív liberalizmus világszemlélete egyetlen tételmondatban foglalható össze: a világot sújtó legtöbb problémáért és elnyomásért a keresztény, heteroszexuális, fehér férfi a felelős. A mostani erőszakoskodók kétségtelenül heteroszexuálisok és férfiak, de nem fehérek, és még kevésbé keresztények, ezért logikusan csak az áldozatok közé tartozhatnak, és nem a bűnösök közé. Sőt, ha jobban belegondolunk, most is a többségi társadalom okozta a bajt, mivel nem magyarázta el a migránsoknak, hogyan kell bánni Európában a nőkkel, márpedig az eltérő kulturális mintázatokon nevelkedett emberektől nem várható el, hogy ezt maguktól tudják.

Ha a bonyolult világ szerteágazó problémáit egy ilyen durva leegyszerűsítéssel próbáljuk magyarázni, óhatatlanul megbicsaklik a világnézetünk, ha két, egyaránt a többségi privilégium áldozatának elkönyvelt csoport kerül szembe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2016. január 08. 15:01
Mellébeszélünk, kissé. Merthogy nem egyszerűen a csajokról van szó. Hanem arról, hogy "apa kezdődik". A mintegy másfél millió migráns 80%-a férfi, 15-45 év közötti. Ez azt jelenti, hogy kb. egymillió potenciális katona van civilben közöttünk. Ebből elegendő 300 ezret fegyverbe állítani, hogy azok 80-100 fős, vagy épp 800-1000 fős bandákban érzékeny célpontokat - metro, tömegközlekedés, vízművek, energiaszolgáltató központok, plázák stb. -támadjanak meg. Ennek a tesztje volt Köln, Hamburg, Stuttgart egy időben való szétbalhézása. Teszt, hogy a rendőrség átlagos állapotában nem tud lekezelni egy hagyományos értelemben fegyvertelen több száz fős, de randalírozó tömeget. Ha pedig ez így van, megfelelő következtetés, hogy ugyanúgy képtelenek a rendőrök ezeket megfékezni, ha fegyveresen állnak ki. Tehát egy napon több nagyvárosban több "kisebb" fegyveres konfliktus romba dönti az állami erőszakszervezetet, a rendvédelmet, a polgárság pedig magára marad, menekül és fél. A hadsereg bevetése pedig nem lesz lehetséges civil bandák ellen, mert nincsenek hagyományos harcászati helyzetek. De ha mégis: hány fegyverese van Németországnak és hány migráns állítható fegyverbe: Reguláris alakulat, diverzánsokkal és partizánháborúval? Ez a Wermachtnak sem ment Ukrajnában, vagy Jugoszláviában 1942-ben. A tengerészgyalogosoknak Vietnámban 67-ben, Afganisztánban...Irakban...Szíriában...2015-ben, folytassam? A helyzet az, hogy a polgároknak kell megszervezniük saját közösségeik védelmét, a falvaknak, a kerületeknek, a lakónegyedeknek. Fel kell fegyverkezniük és lőni ezekre, mielőbb, minél többet. Mert már most is késő. Sajnálom, nagyon sajnálom, hogy ez lett belőlünk európaiakból.
u.cserkész
2016. január 08. 14:53
A fehér, keresztény férfi!!?? Számomra az a megdöbbentő, hogy nem volt tömegverekedés. Volt ugye-e az egyik fél, a megtapogatott, megrabolt német nő/nők. Volt a másik fél, aki/akik ezeket a szexuális zaklatásokat elkövette. Más nem volt a téren?? Hol voltak a nőket kísérő német férfiak?? Nagyapáik még lerohanták Európát, ezek a puhapöcsök, nyámnyila buzik, meg csak nézték, hogy a csajukat idegenek tapperolják. Legalább egy-két pofon, vagy rúgás, vagy valami. Németország elanyátlanodott szine-java, én szégyenkezem helyettetek. Falun nőttem fel, minden bál verekedéssel ért véget, ha valakinek a csajára, csak, ferdén nézett egy szomszéd falubeli férfi. Igaza van néhány embernek: Európa ennyit ér!
forsteandretredjemann
2016. január 08. 05:52
Nem értem a címet. Az a baj, hogy Merkel nem sétált el a helyszínre? Vagy az a, hogy a liberrált kölni polgármesternő nem? Vagy az, hogy egyik sem?
Lakat_OS
2016. január 08. 02:28
a valódi problémát, ami miatt a német nők szenvednek, az „őshonos német férfiak” jelentik, illetve a nemi erőszak kultúrájának mélyen gyökeredző nyugati hagyományai, amelyet képviselnek. „Sajnálom, hogy ilyen hírt kell közölnöm, de a tősgyökeres német férfiak ugyanígy zaklatnak és erőszakoskodnak” – fakadt ki. http://periszkop.com/2016/01/08/nemet-feministak-felejtsetek-el-az-eroszakoskodo-migransokat-mar-igy-is-a-periferiara-szorultak/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!