Kölnről

2016. január 08. 12:29

A Kölnben randalírozó csürhe nem mást testesít meg, mint a jelenlegi vallástalan, ateista, hedonista nyugatot.

2016. január 08. 12:29
Kovács Miklós Ahmed
Facebook

Kovács Miklós Ahmed, a Magyar Iszlám Közösség alelnökének Facebookon megjelent írásának szemléje

*

„Először is szögezzük le, akik szilveszter éjjelén Kölnben randalíroztak és bulizó lányokat molesztáltak egytől egyig utolsó mocsok embernek nem nevezhető férgek. Jobb helyeken helyben kasztrálnák mindet egytől egyig. Ebben szerintem mindnyájan egyet értünk. 

A gond ott van amikor a média, annak is főként az iszlámfób része randalírozó, molesztáló muszlimokról, arabokról tudósít. Mi a franc köze van ehhez a szégyenletes eseményhez és ezekhez az állatokhoz az iszlámnak? Egy részeg, drogos csürhe lányokat zaklat. Vajon ez az iszlám kultúra része? Nem, az iszlámnak semmi köze ehhez. Gyengébbek kedvéért, aki nem tudná az iszlámban mind az alkohol ivás, mind a drogozás, mind a molesztálás súlyos bűnnek számít. Nem is az arab kultúra része. Eddig öt arab országban jártam, de egyikben sem tapasztaltam még hasonlót se. Arab országban az ilyen mocskokat szerencsés esetben a rendőr menti meg a meglincseléstől, hogy aztán ő verjen belé jómodort bent a fogdán a kollégáival. Akkor milyen kultúrát testesít meg ez a viselkedés? Biztos, hogy nem a keresztény kultúrát, bármily sok szó is esett róla mostanság. Mikor hasonló módon fociszurkolók rombolják végig Budapestet, rájuk se mondjuk, hogy keresztény csürhe, vagy hogy a keresztény kultúrát testesítenék meg. 

A Kölnben randalírozó csürhe nem mást testesít meg, mint a jelenlegi vallástalan, ateista, hedonista nyugatot. Amit nem értek, mit vártak tőlük? Amióta megjelentek a menekültek a kapuknál, másról sincs szó, mint arról, hogy tiszteletben kell tartaniuk a kultúrát, be kell illeszkedniük, asszimilálódniuk kell, az iszlámot és a vallást pedig felejtsék el. De hova asszimilálódjanak, ha nem a jelenlegi Európa nagy részére jellemző világi, ateista társadalomba? Akik keresztény kultúráról beszélnek nézzenek előbb körbe, az Európaiak nagy része milyen kultúrát követ, milyen életmódot folytat? Nem hiszem, hogy a kölni őshonos európai bulizók mind ministránsok lettek volna. Ez történik ha az erkölcs, a hit, a vallás kiveszik az emberekből. Legyen az eredetileg akár muszlim, akár keresztény, ha csak névleg az, közben pedig nem gyakorolja a vallását, ugyan olyanok lesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tardif
2016. január 10. 12:13
Az Egyiptomi Női Jogi Központ 2008-as felmérése szerint a megkérdezett helyi nők nyolcvan százaléka állította, hogy érte már az utcán szexuális zaklatás, míg a férfiak hatvan százaléka elismerte, hogy maga is lépett már fel ekként nőkkel szemben. Egy 2013-as ENSZ-felmérésben már az egyiptomi nők 99,3 százaléka számolt be utcai zaklatásról. A Thomson Reuters Alapítvány 2013-ban huszonkét arab országban végzett kutatást, és ebből kiderült, hogy az úgynevezett arab tavaszban érintett, forradalmat elindító öt észak-afrikai és közel-keleti ország közül három sereghajtó a világon a női jogok tekintetében. Ezen országok közül az egyik Szíria – onnan érkezik a legtöbb migráns Európába.
crydog
2016. január 09. 13:09
..mi a franc köze van ehhez a szégyenletes eseményhez és ezekhez az állatokhoz az iszlámnak?.. Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést? Te aki állítólag annyi muszlim országot megjártál. Ezek az állatok ahogy te fogalmaztad, a muszlim vallási kultúra tagjai.Részei ennek az európai szemmel mérve intoleráns vallásnak. Mindent amit szilvesztek éjszakáján elkövettek, eneek a vallási neveltetésnek részeként, e vallás indíttatásával követtek el. Lehet hogy sok muzulmán országban jártál, de hogy a füled-farkad-szemed becsuktad ottlétdekor az biztos. Nem olvastad a Koránt, amit még a saját muzulmán közösségén belül is ki-ki sajátosan értelmez. Éppen ez az a szabadosság ami miatt a "mérsékelt" muzulmánok is rejtve, burkoltan, de támogatják ezeket a szélsőségeseket. Az európába migráló, másod-harmad generációs muszlimok, lehet hogy már nem veszik komolyan a Korán alkoholra, drogra vonatkozó tiltását, de amit az általuk csak gyaur, vagy hitetlen másként élő, más vallású emberekkel kapcsolatban az előír, azt barátom teljes mértékben betarjták. Ez az az ok amiért mi európában igenis azt mondjuk: EZ nem európai kultúra, ez barbarizmus. Méghozzá aziszlám vallási kultúra barbarizmusa.
catalina9
2016. január 09. 11:44
„Először is szögezzük le, akik szilveszter éjjelén Kölnben randalíroztak és bulizó lányokat molesztáltak egytől egyig utolsó mocsok embernek nem nevezhető férgek. " Tévedés, a szír agysebészek után megjöttek az iraki nőgyógyászok...
Mindjárt
2016. január 09. 09:22
Te Ahmed! Hagyjátok békén az európai nőket. Maradjatok a kecskéknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!