Minisztériumot Felcsútnak!

2016. január 04. 11:21

A Hivatalos Értesítő szerint január 1-től külön miniszterelnöki biztos felel Felcsút térségének területfejlesztéséért, tevékenységét pedig személyesen a miniszterelnök irányítja. E sorok joggal háboríthatják fel állampolgárok sokaságát.

2016. január 04. 11:21
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
DKP.hu

A Hivatalos Értesítő szerint 2016 január 1-től külön miniszterelnöki biztos felel Felcsút térségének területfejlesztéséért, a biztos tevékenységét pedig személyesen a miniszterelnök irányítja.

E megdöbbentő sorok joggal háboríthatják fel a magyar állampolgárok sokaságát. A gyászjelentésnek is beillő hír szerint Felcsút még a nemzeti-keresztény kormány szívcsakrájaként is csak egy nyamvadt miniszterelnöki biztost érdemelt. Holott külön minisztériumot is kaphatott volna.

Hiába ismerte fel a Fidesz, hogy nincs szükség külön minisztériumot biztosítani olyan jelentéktelen területeknek, mint az oktatás vagy az egészségügy, ha nem szentel kellő figyelmet az igazán nemes célok megvalósítására. Az, hogy nem »pazarolják« a közpénzt oktatási- vagy egészségügyi minisztériumra, még nem jelenti azt, hogy nem kell külön minisztérium a miniszterelnök szülőfalujának közpénzből történő fejlesztésére.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy hozzanak létre egy Felcsút fejlődéséért felelős minisztériumot! A DK szerint e halaszthatatlan intézkedés meghozatala mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a későbbiekben végre Felcsút lehessen hazánk fővárosa, és megkezdődhessen a Budai Vár, a Parlament, a Gellért-hegy, a Liszt Ferenc Repülőtér és a Duna budapesti szakaszának hidakkal együtt történő áthelyezése Felcsútra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. január 04. 17:14
ennyire tellik csak a balos faszkalapoknak? ez így nagyon gyenge
Horpadt Bölény
2016. január 04. 14:39
A Majom éve van.Mikor makkant már egyet a Fletozár ??? Gyüjti a levegőt? Esetleg a vagyonkát? Vagy egy újabb fangli weismatyit a Klálika mindzsójába ? Ferikém,hívd le már a makk alsót.Feszülten várjuk.A Voncsicsi már beelőzött.Elhúz a nagy kihívód. Két év múlva kiderül maradsz e a hülyék pápája,vagy kiüt a nyeregből a militáns vigéc.
Sulammit
2016. január 04. 14:34
Nagyon ráértek DK-sok DinKások!
Mich
2016. január 04. 14:23
Degenerált Kurafiak (és Lotyók)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!