Hé, te vagy David Bowie?

2016. január 11. 21:49

Visszanézett, igen én, felelte. Mit csinálsz te itt? kérdeztem. Leugrottam sörért, válaszolta, és eltűnt a berlini járókelők között.

2016. január 11. 21:49
Bodolai László

Bowie...

1990-ben kimentem egy haverommal stoppal Berlinbe Roger Waters The Wall koncertjére. A Zoologische Garten megálló mellett csöveztünk egy padon az állatkert kerítésénél.
 
Rizseslecsó konzervet melegítettem egy sajátos berendezésen. Rézdrótból hajlítgattam lábakat, alá egy kerékpárcsengő fém felső részét tettem és arcszeszt öntöttem bele, azt gyújtottam meg. Ezen rotyogott a lecsó, a járókelők jót mosolyogtak, amikor megjelent egy Bowie-szerű figura.
 
Szólok a haveromnak, nézd, ott megy David Bowie. Az meg vissza, hogy hülye vagyok. Erre utána kiáltottam angolul: hé, te vagy David Bowie? Visszanézett, igen én, felelte. Mit csinálsz te itt? kérdeztem. Leugrottam sörért, válaszolta, és eltűnt a járókelők közt. Sört nem hozott a genya visszafelé, pedig reménykedtünk benne.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. március 22. 21:35
Aki ismeri ezt a faszt azt nem mondanám műveltnek. Nagyon egyoldalúan kell a világhoz állnia annak aki innen oda művelődik, pedig ha van kutúrkincs a világban, akkor nálunk fulladozni lehet benne! Csak azt nem tolja a nemzetközi média, mert valódi érték és egy értéknélkülivé álmodott világban anakronizmus.
pollip
2016. március 22. 21:34
Biztosan velem van a baj, hogy nem tetszik a cikkíró stílusa.
Peter8811
2016. március 22. 21:34
Azért meg lepődtél volna ha az mondja Balangó vagyok és megyek egy keresztény templomba irtani!
békalepcse
2016. március 22. 21:33
Az az igazság ez a bóvli gyerek nekem ittléte örömet, távozása bánatot nem okozott. Azt se tudom ki a faszom, de napok óta ezen megy a rizsa. Nem kéne már abba hagyni? Fizessenek már meg valami ittmaradott siratóasszonyt aki elsiratja, de ne tőlünk várják ingyé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!