Zsigó, az illetékes reklámguru

2015. december 07. 07:11

Ennyi vérttel szemben nem lennék a Knorr helyében, mely megszentségtelenítette minden magyarok ikumát, a bajai halászlét.

2015. december 07. 07:11
Veress Jenő
Népszava

„Ennyi vérttel szemben nem lennék a Knorr helyében, mely megszentségtelenítette minden magyarok ikumát, a bajai halászlét. Tudniillik az általa újragondolt receptet videón kezdte reklámozni. Ezért Zsigó levelet írt a gyártónak, mondván annyira fölbőszült Baja lakossága, hogy muszáj lesz törvényt ülni a leveskockagyáron. (A levél kapcsán az jutott eszembe, hogy ha a magyar nyelv is hungarikum lenne egyszer, eszébe ne jusson senkinek Zsigóra bízni. Remélem, finoman fogalmaztam…)

De most a hatalom mértéket nem ismerő ostobaságára tessék figyelni! Mert a »bajai halászlé a bajai emberek számára több, mint egy étel«. Vagyis kulturális örökség, erősíti a nemzeti tudatot, miegymás. »A Knorr reklámjában bemutatott bajai halászlé készítési technika sajnos koránt sincs összhangban ezzel, sőt…! Éppen ezért úgy hiszem, hogy szerencsésebb lett volna a reklámfilm elkészítése előtt felvenni a kapcsolatot velem, mint a térség országgyűlési képviselőjével…« stb. stb.

Megtudjuk mekkora hagyománya van Baján a főzőfesztiváloknak. (Mondjuk azt azért nem értem, hogy az államtitkári levélpapíron hogyan írhat alá a városi polgármester és helyettese is, de lehet, hogy sülve-főve együtt szoktak levelezni.) A lényeg, hogy ezentúl minden reklámfilmes először vegye fel a kapcsolatot az illetékes kormányhivatallal, a választott vezetőkkel, és lehetőleg kérjen testületi döntést minden ötletre, gegre, forgatókönyvre. Garantáltan vicces és hatékony alkotások születnek majd. Tudjuk, hogy a teve is ló, csak bizottság tervezte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. december 07. 15:01
Veress, te még mindig a híres bajai videóba veted minden hited... ...ha végre elhinnék az emberek a hazugságaitokat, akkor még megnyerhetnétek a 2014-es választásokat, esetleg még a 2010-est is...
GV0917
2015. december 07. 10:50
Veress,- veres kutya-veres ló- veres nevű egy sem jó... Akár hogy fintorogsz, egy zöldség darabka, megfőzve túltesz a világ minden "fűrészporos levesén". Bár melyik márkától! Nem írom ki a nevüket- mert az is reklám volna... Mostanság szokás emlékezni az első világégésre...Na száz éve már,hogy ott valahol Tirolban a zergék közelében volt a kavernája a kunsági bakáknak.Minden nap küldtek fel két zsák "Mischgemüze"-t (szárított vegyes zöldség.) A bakák csak úgy hívták: "zergebűze"-Na jó étvágyat,egyed te a porított "lószart!"
cutcopy
2015. december 07. 09:01
Jenőke az illetékes multi védő..
states
2015. december 07. 08:11
Ezek ott a baloldalon tényleg az utolsókat rúgják. Azt is saját magukba. Ez a valódi aránytévesztés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!