Válasz Rogán Antalnak: Tisztelt Miniszter Kisasszony!

2015. december 07. 19:45

Csak valami durva identitászavarral magyarázható az a kettősség, hogy noha levelében bátornak és cselekvőnek ítéli a kormányt, s azon keresztül saját magát, de még egy egyszerű kérdésre sem mer érdemben válaszolni.

2015. december 07. 19:45
Hegedűs Lorántné
Facebook

„MIKOR UTASÍTJÁK KI HAZÁNKBÓL SOROS GYÖRGYÖT ÉS ÜGYNÖKEIT?
VÁLASZ ROGÁN ANTALNAK

Tisztelt Miniszter Kisasszony!

Először is kérem, nézze el nekem a szokatlan megszólítást, de higgye el, én is legalább annyira meglepődtem az Ön által írt beköszöntésen. (Rogán Antal levelében képviselő úrnak szólította Hegedűs Lorántnét – a Szerk.)

Ugyanakkor azért is találom helytállónak az általam leírtakat, hiszen csak valami durva identitászavarral magyarázható az a kettősség, hogy noha levelében bátornak és cselekvőnek ítéli a kormányt, s azon keresztül saját magát, de még egy egyszerű kérdésre sem mer érdemben válaszolni.

Ismétlésképpen, jómagam azt »bátorkodtam« kérdezni: ha egyértelműen bizonyítást nyert, hogy a migránscunamit  s azon belül terroristák Európába történő utaztatását  Soros György és ügynökei szervezték és pénzelték, akkor mikor lép fel ellenük végre a kormány.

Vagyis mikor utasítják ki Soros Györgyöt és ügynökeit hazánkból, tekintettel arra, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek?

Vagy esetleg azért nem kaphatok választ, mert Soros nemcsak a migránsokat, de a magyar kormányt is pénzeli? Lehet, hogy az egykori munkáltató és mecénás még mindig fogja a miniszterelnök kezét?

Ha igen, már csak egy kérdésem maradt: hogy ízlik a zsoldos koszt?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. december 08. 15:36
Tisztelt Hegedűsné! Ön egyre gyakrabban bizonyítja be,hogy halomban álló diplomái semmit nem jelentenek a pártpolitikában. Ugyan olyan alpári,kisszerű mi több gyerekes,mint minden Jobbikos. Ritkán írok ilyeneket,de ön még házmesternek sem felelne meg egy bérházban!! Kényszere van? Akkor legyen politikus,ne viceházmester!!
Mich
2015. december 08. 14:00
Haha... már a jobbikos lotyókat is bevetik a magyar kormány elleni harcba... az urak be vannak szarva...
Secnir
2015. december 08. 12:48
...két megjegyzésem volna, az egyik ehhez: "Vagyis mikor utasítják ki Soros Györgyöt és ügynökeit hazánkból, tekintettel arra, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek?" ez súlyos. mármint nem amit leírt, hanem az elmekórtani vonzata. nem tudom, de úgy emlékszem soros amerikában él, így marha nehéz kiutasítani őt. pláne úgy, hogy kiutasítani ne lehet blikkre, mint fentebb írták, bírói határozatnak illik szerepelnie a pecsét fölött. a másik: amit a... ...khm... ...tiszteletesné asszony megfogalmaz, az hogy lehet, hogy szóról szóra ugyanaz, mint amit putyin adott ki oroszországban? persze más volna a helyzet, ha hegedűsné jobbikos volna, és összefonódott volna kovács bélával, akkor érteném, de így?
Mindjárt
2015. december 08. 10:49
Tényleg vannak olyan ostoba zsideszbolsik akik ezt a mocskos, tolvaj gazember rogánt védik? Nem zavarja ezeket a szerencsétlen zsideszbolsikat, hogy rogán őket is meglopja? Elképesztő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!