Komor állapotban

2015. december 03. 07:26

Komor állapot, amikor a polgár ráébred, már nem lehet komolyan venni a kormányfő szavait, annyi blődséget halmoz egyetlen halomba, hogy már mi is szégyelljük szóvá tenni.

2015. december 03. 07:26
Friss Róbert
Népszava

„Komor állapot, amikor a polgár ráébred, már nem lehet komolyan venni a kormányfő szavait, annyi blődséget halmoz egyetlen halomba, hogy már mi is szégyelljük szóvá tenni: az a logika, amely rendet rakna a mondatai között, már csak az ő fejében létezik.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek még mosolyogva elnéznénk, hogy azt mondja a Magyar Diaszpóra Tanács tegnapi ülésén, »világnemzet vagyunk«. Orbán Viktoron azonban már nincs kedvünk kacarászni, amikor - nem először - önmagát hazudtolja meg. Vasárnap este még azt nyilatkozta Brüsszelben az Unió és Törökország csúcstalálkozója után, hogy sikerült érvényesíteni a kvótaellenes magyar álláspontot, amiről már másnap kiderült: nem igaz. Kvótákról szó sem esett. De hogy ebből a kormányfő arra jusson: a »bevándorlás ügyében abszurd koalíció jött létre, amely az embercsempészek által foglalkoztatottak tízezreinek hálózatából áll, sok milliárdnyi üzleti érdekkel, valamint üzletemberek által fizetett jogvédők csapatából és az EU egyes vezető politikusaiból«, valamint hogy létezik egy »titkos háttér megállapodás«, amely szerint az Unió befogadna 400-500 ezer szír menekültet Törökországból - az már több mint abszurd. Nincs összeesküvés: a Frankfurter Sonntagszeitung megírta, nyolc uniós ország befogadja őket, Angela Merkel német kancellár tárgyalt is velük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. december 03. 16:31
Komor állapot,mikor már 120 hónapja vezet a Fidesz.
Morgen
2015. december 03. 15:53
Nektek már a producer is megkongatta a harangot, de csak erőlködj!
gepida
2015. december 03. 11:29
Ha így igaz, akkor a következő választáson jöhetnek a tieidek!
pacurofagus oxitoxicus
2015. december 03. 10:24
Korábban arra tippeltem, hogy a migránsügyet kimaxoló kormánypropaganda legkésőbb jövő augusztusig a nevetségességbe fullad. Tévedtem. Viktor már tegnap magával rántotta a mocsárba a Wunderwaffét, a frissülő Kubatov-lista 1 millió birkájával együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!