Transzhülyeség joga

2015. december 15. 15:12

Az egyszerű, hétköznapi transznemű meg régimódi ember lesz, aki már senkinek sem érdekes már azelőtt, hogy teljesen emancipálódott volna. Őket már el sem akarják majd nyomni!

2015. december 15. 15:12
Bernard Gui
Tutiblog

„Akkor még egyszer: egy középkorú pasi rájött, hogy ő egy hat éves lány. És nem, nem pszichológushoz jár, nem vitték be a pszichiátriára, hanem ÖRÖKBEFOGADTA egy pár. Arról semmi hír, hogy anyuka mit mond a hét gyereknek, mi történt a papával… (...)

A szomorú az (vagy mulatságos, döntse el ki-ki maga), hogy a kanadai udvariassági normák szerint el kell fogadni, aminek képzelik magukat a polgártársak. A farkasnőstényt (tényleg, másneműnek nem képzeli magát? Farkashímnek?) farkasként illik kezelni, a benégerült fehéret négernek (magukat fehérnek képzelő négerek nincsenek?), a hat éves kislányt játszó bácsit pedig hat éves kislánynak.

Leginkább a pszichiátriai dolgozókat sajnáljuk, mert idővel nem lesz munkájuk.

Ki kell engedni a Jézusokat, Napóleonokat, tizenvalahanyadik Lajosokat, Washingtonokat és Lenineket és Buddhákat a zártosztályról. Vége a körbe ülős terápiás megbeszéléseknek, amin elmondják, ki mit haladt az előző héten, megnyerte-e a legújabb csatát. Andy Warhol álma beteljesül, élő popart lesz az utcákon, sokszorosított történelmi személyiségek jönnek majd szembe velünk. Élnek, mozognak, beszélnek, nem csak plakátokon látjuk majd őket viszont. Hátha könnyebb lesz viszont a színészkaszting.

Az egyszerű, hétköznapi transznemű meg régimódi ember lesz, aki már senkinek sem érdekes már azelőtt, hogy teljesen emancipálódott volna. Őket már el sem akarják majd nyomni! Észrevétlen folytatódhatnak a John Hopkins Egyetem magánklinikáján a hazug átoperálások, amik nem oldanak meg semmit, mivel az átoperáltak jó része megbánja, a többiek meg továbbra is ugyanazokkal a mentális bajokkal küszködnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vilagpesszimista
2015. december 16. 07:31
semmi gond fiuk! az egesz genetikai fertozesgoc = Nyugat, megy a moslekba magatol... maradunk mi itt es nagy feladatunk lesz helyretenni a vilagot
Micmac
2015. december 16. 03:00
Gyerekorvos: - Asszonyom, a kislányának prosztatagyulladása van.
Békanász a hasadon
2015. december 15. 23:00
"ma az amerikai egyetemi világban két hely van, amely a Magyarország elleni gyűlöletkeltés központja. Az egyik a Johns Hopkins Egyetem, ahol olyan biznisz migránsok kaptak tanítási menedéket, mint Bajnai Gordon. Ez az egyetem adott otthont olyan embereknek is, mint Charles Gati, Clinton volt amerikai elnök egyik tanácsadója. Az egyetem keretén belül működő Transzatlanti Kapcsolatok Központját nem más irányítja, mint Magyarország korábbi SZDSZ-es washingtoni nagykövete, Simonyi András." http://lovasistvan.hu/2015/10/15/ki-ez-a-jan-werner-muller/
Békanász a hasadon
2015. december 15. 22:33
"Meg Tyrone Jeremiah, aki harmincas fehér létére núbiai harcosnak képzelte magát." Nekünk is van egy Szabónk, aki tuaregnek képzeli magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!