Üzletük

2015. december 07. 12:41

A látványsportágak támogatóinak társaságiadó-kedvezményt nyújtó jogszabály a Fidesz-kormány legjobb ötleteinek egyike. Csak közben pazarlásba is fordult a történet.

2015. december 07. 12:41
A szerk.
Népszabadság

„A látványsportágak támogatóinak társaságiadó-kedvezményt nyújtó jogszabály a Fidesz-kormány legjobb ötleteinek egyike. Kisközösségek kezdtek ötletelni, miniegyesületek éltek túl az új forrásnak köszönhetően, sorolhatnánk sokáig az érdemeket.

Csak közben pazarlásba is fordult a történet. Alaptalanul futnak milliárdos projektek, lassan több a műfüves pálya az országban, mint a nővér.

A szomorító példák főként azoknak fájhatnak, akik egész életüket tették kisközösségek sportjára, gyerekek nevelésére, és a taónak köszönhetően új esélyt kaptak. Az ő álmaikat hordják szét, akik nem tesznek meg mindent a megalománia ellen, a fenntarthatóságért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. december 07. 15:13
A sportsikerek igazolják a kormányt ez fáj a NOL szerkesztőségének! (Egyébként az ifjakat éppen ez serkenti sportolásra, a siker!)
pimepime
2015. december 07. 13:05
TAO: lehetőség a piaci szereplők számára, hogy maguk döntsenek hol is lenne jó helyen az adóforintjuk. Egészségügy? Oktatás? Innováció? NEEEEEM. Felcsúti foci.
Berecskereki
2015. december 07. 12:45
Na ja! Ennyi pénzből a Szerk. mennyi jó cikket tudna írni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!