Kedves blogom, ma saját lábra álltam

2015. november 10. 12:16

Andy például már annyira a saját lábán áll, hogy ha akar valamit, a barátai törvényt módosítanak a kedvéért, és így aztán még sajátabb lábon áll.

2015. november 10. 12:16
Seres László
Seres László
hvg.hu

Kedves blogom, ma megint nagyon jó napom volt. Az ibizai buliból hazatérve az egész délelőttöt Miss Hungaryvel töltöttem, délután csomó fárasztó smink meg kozmetika, meg sokat olvastam, hogy legközelebb a férjem buliján több mindenhez hozzá tudjak szólni, múltkor se tudtam, mi az az osztalék, na és kora este Andy megdobott egy bizsubolttal! A belvárosban! Annyira kis cuki jó fej az Andy. (…)

Ha valamit nagyon utálok, az az igénytelenség és a rossz szempillaspirál. Nem olyan nagy kunszt saját lábra állni, azt veszem észre magam körül. Andy például már annyira a saját lábán áll, hogy ha akar valamit, a barátai törvényt módosítanak a kedvéért, és így aztán még sajátabb lábon áll. A múltkor kaszinóügyben, most pedig úgy tud tévét venni magának, Tóninak meg Árpádnak, hogy külön átcsatornáznak neki 25 milliárd hirdetési forintot, ha övé a csatorna. Erre valók a jóbarátok, a különböző Lex Andykre. Lex ez még így sem, gigaLOL!

Ha miénk lesz a TV2, akarok egy saját műsort. Az lenne a címe, hogy Önerőből, avagy hogyan boldoguljunk mi nők a NER-ben? Például hogyan szülessünk jókor jó helyre, és ha ez nem jött össze valamiért, kivel legyünk jóban? És hogyan érjük el, hogy mások betervezzenek minket az életükbe?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2015. november 11. 07:00
tv2, motim mindkettő undorító, az agyhalottak szerint csak az egyik
memocrat
2015. november 11. 00:55
Vajna érdekes figura, van benne fantázia. Badarság lenne állítani, hogy hatalmas intellektuális mélységekbe tör. Pénzt csinál pénzzel rejtélyesen. Gyengéi a kis csacskák. Kívülről előítéletek nélkül érdemes látni, nem irigyelni. Így már megér egy mosolyt a jelenség.
pemete jakab
2015. november 10. 21:53
És Ráheléknek is sikerült saját lábukra állniuk.
Tintamin
2015. november 10. 20:38
Nem tudom, hogy ha valaki azt hallja, hogy Andy Vajna, hogy képes rá azt válaszolni, hogy "én fideszes vagyok". Ehhez vagy mérhetetlen gerinctelenség vagy szimpla skizofrénia szükséges: normális ember nem szereti a tolvajokat. A fideszességhez konkrét agyhalál szükséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!