Úgy tűnik, vaj van a fejükön

2015. november 12. 15:06

A döntés önleleplező. Ha nem lenne félnivalója a mai hatalomnak, hogy a vizsgálat súlyos szabály- és/vagy jogsértést állapít meg, akkor kifejezetten támogatniuk kellett volna a javaslatot.

2015. november 12. 15:06
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

A brüsszeli látogatás végéhez közeledve két tárgyalás között hadd tegyek egy megjegyzést. Tegnap a magyar parlament honvédelmi és rendészeti bizottsága elutasította Vadai Ágnes képviselőtársam indítványát, hogy induljon vizsgálat a röszkei határátkelőnél szeptember 16-án a Magyarországra belépni kívánó menekültek és a magyar rendőri alakulatok között kitört incidens megvizsgálására. A bizottság Vadai egyetlen támogató szavazata mellett az indítványt elutasította. A döntés önleleplező. Ha nem lenne félnivalója a mai hatalomnak, hogy a vizsgálat súlyos szabály- és/vagy jogsértést állapít meg, akkor kifejezetten támogatniuk kellett volna a javaslatot. Hiszen megerősítést nyert volna, hogy a rendőrség jól és szabályosan tette a dolgát. Mi tagadás, egy ilyen megállapítás növelhette volna rendőrség tekintélyét, de a kormánypárti képviselők nyilvánvalóan ennek az elékezőjétől tartottak. Úgy tűnik, vaj van a fejükön.

Jól emlékszem 2006-ra. Jól emlékszem az akkori vizsgálatokra. Mi akkor nemhogy nem akadályoztuk meg a vizsgálatot, hanem magunk kezdeményeztük, melynek végén kiderült, hogy nemcsak a randalírozókat terhelte felelősség a kialakult konfliktusért, hanem a rendőri erőket is. Ennek levontuk a tanulságait, és talán ezért is van, hogy azóta a rendőrök sokkal felkészültebben kezelik a hasonló szituációkat. A vizsgálattal tehát nyert Magyarország. A mostani elmaradásával pedig nyilvánvalóan veszíteni fog, és soha nem fogják tudni lemosni a bélyeget magukról, hogy a hatalom az esetleges szabálysértés vagy bűn pártfogójává vált.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. november 13. 06:06
"Úgy tűnik, vaj van a fejükön" volt akinek gumilövedék volt a fején, a szeme helyén.
kitiltott
2015. november 12. 23:17
a tiéden biztos Te köcsög ...több vájlinggal is
formaegy
2015. november 12. 20:56
Gyurcsány! Hagyj holnapra is valamit! Minden nap tudatosulni kell a magyar emberekben, hogy a jó Isten mentse meg az országot tőled, és férgeidtől! Te már nem is M.o. szégyene vagy, hanem az emberi faj szégyene, hogy ilyen állatot nevelt ki!
leech
2015. november 12. 19:38
MAGYAR ellenes patkány ! Virtigli debil ! Idióta barom! Hazug állat ! Sírós ripacs ! Hazug féreg ! Zsidó bérenc ! Pojáca ! Ezeket egyszerűen nem is lehet cáfolni,mindre van bizonyíték bőven.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!