„Migránsülep tisztára nyalása”…

2015. november 17. 08:59

Amikor már-már azt hihette az ember, hogy tényleg nincs lejjebb, akkor a menekültek naponkénti – áttetszően kódolt zsidózással „színezett” – gyalázása, a zemberek naponkénti vadítása újra meg újra megmutatta: mindig van lejjebb.

2015. november 17. 08:59
Gusztos István
Gépnarancs

„A történet valamikor 1994 körül kezdődött: a Fideszt uraló klikk úgy döntött, gazemberek lesznek. Megértették, hogy teljes elaljasodás nélkül sosem kerülhetnek hatalomra.

Azóta építgetik szennyes médiabirodalmukat. Először alighanem a »közrádió« Vasárnapi újság című magazinját szállták meg, csurkistákkal közösen. Annyira közösen, hogy üzeneteiket nem vagy alig lehetett egymástól megkülönböztetni, s bennfentesnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki tudja: a hatályos törvényt leturházva politizáló agitpropos munkatársak közül kik a MIÉP és kik a Fidesz hívei.

(...)

Amikor már-már azt hihette az ember, hogy tényleg nincs lejjebb, akkor a menekültek naponkénti – áttetszően kódolt zsidózással »színezett« – gyalázása, a zemberek naponkénti vadítása újra meg újra megmutatta: mindig van lejjebb.

   Tegnapi példa.

(...)

Miért nem lehet legyinteni erre az aljasságra? Mert a szolga csak durvábban – ez a föladata –, de ugyanazt mondja, mint ocsmány gazdája.

És évek, hosszú évek óta megy az ilyen duma. És az ellenzék, a »demokratikus«, még mindig nem érti, hogy ezzel a bandával tilos szóba állni – bármi legyen is a téma, az ügy! Ma is züllésezni fognak a »képviselők«, és az ellenzék majd valamennyire vitatkozni próbál – a hordával. Önpusztító magatartás ez.

Sőt: az ellenzék ezzel a »kollaborálással« nem csupán önmagát pusztítja – akaratlanul is a horda társává lesz (lett) a társadalom további rothasztásában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. április 28. 01:24
Egy gusztustalan vélekedés napjaink valóságáról.
Vén Csataló
2016. április 24. 15:19
Nézzük Gusztos okádék szövegének a jó oldalát. Mert van neki. És ez nem más, mint az, hogy ilyen méretű eszelős, ocsmány gyűlöletet jókora reménytelen kétségbeesés szül. Hála a jó égnek Gusztos és még jó néhány, hozzá hasonló tajgetosz-szökevény jövőképe romokban hever. Totál kiúttalanság és kilátástalanság. Hogy már jól látják és jól érzik, hogy a dolgok végképp és helyrehozhatatlanul kicsúsztak a kezükből és hogy soha, de soha többé nem jönnek már vissza azok régi szép idők, amikor mindenbe beleugathattak, minden attól függött, hogy melyik lábukkal keltek aznap, amikor mindenki felett basáskodhattak. Zajlanak az utóvéd harcok, egyre nagyobb intenzitással, egyre durvább eszközökkel, de a hegemóniának vége és ezt sosem fogják már visszaszerezni, mert a szellem visszagyömöszölhetetlenül kibújt a palackból. Kudarcot vallottak. Végérvényesen. És ez jó.
balbako_
2016. január 21. 07:23
Gusztostalan féreg! A muszlim menekültek "kódolt zsidózása" a mentális állapotáról ad képet.
kitiltott
2016. január 10. 15:12
Ez a gusztos egy igazi liberális tulok. Egy igazi liberális vadparaszt! Szar lehet neki ekkora gyűlöletben élni mindennap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!