Svédek

2015. november 29. 11:03

Ezek valaha vikingek voltak…

2015. november 29. 11:03
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Svédország, ma.

Nemi erőszakoló bevándorlók és az erőszak tényét letagadó hivatalos szervek, az erőszakot mentegető elmebeteg hivatalosságok; a rendőrséggel szembeszálló muszlimok; párhuzamos társadalmak, muszlim gettók, az Iszlám Állam kötelékében harcoló göteborgi arabok, akiknek »hazatérésük« után szociális lakást osztogatnak, hogy »elősegítsék szocializációjukat«.

És ezek valaha vikingek voltak…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. november 30. 07:16
A fejezetek egy-egy "világot" mutatnak be, amelyet útba ejtenek hőseink: Konrád, a nagybácsi és a ló. Az első hely, ahol járnak Eldorádó (nem csinál senki semmit, csak esznek, alszanak, lusták...), (ott már megvalósult a kommunizmus), aztán a következő hely a lovagok vára, ahol épp olimpia van, majd következik a fordított világ (a felnőtt átnevelő hely:), (ez a Liberális világ), aztán az elektromos város, ami kényelmes, amíg meg nem bolondulnak a gépek, (ez a Haladás), majd az Egyenlítő, amin végig gyalogolva aztán, végül, odaérnek a Csendes-óceánhoz és ahol megismerkednek Petrezselyemmel (a fehér-fekete kockás kislánnyal) és az apjával (a fekete törzs főnökével, akit egyébként Dögkeselyűnek vagy Gyorspostának is hívnak).. kiderül még, hogy a cethal (aki amúgy nem hal és csak tévedésből él a vízben, hisz emlős) haragszik Petrezselyemre, ezért menekülni kell.. de aztán az is kiderül, hogy félelmetes neve ellenére Dögkeselyű nagyon is jószívű: elkergeti a cethalat és a kellő pillanatban elővarázsolja a szekrényt, amivel hőseink ismét otthon lehetnek.. illetve csak ketten: a ló marad, mert megtalálta az ő fehér lovát. Erich Kästner tudott valamit, csak abból fel lehetett ébredni, ebből nem.
Cezar
2015. november 29. 23:08
Egyre csak szarabb vagy... De ezt màr mondtàk neked otthon is!
tabakur
2015. november 29. 22:35
Bezzeg a magyarok, ugye Zsolti, mi aztán egy tökös nép vagyunk.Csak egy kicsit esztelenek.Ha kell odabaszunk az amcsiknak is .Akár hadat is üzenünk nekik.Szar ezeknek a svédeknek mert vagy ötven évvel előttünk vannak életminőségbe de már hanyatlanak. Még ötven év és hozzánk süllyednek. Vagy ha nem majd kitalálsz valami "nemeset" újra ,hogy lesajnáld őket.
ogyebogye
2015. november 29. 22:07
Ezt teszi a liberalizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!