The Walking Dead: kezdett a 6. évad

2015. október 13. 09:38

Hmm, vajon a készítők ennyire nem bíznak a nézőkben? Azokban, akik immáron hatodik szezonja követik a sorozatot?

2015. október 13. 09:38
winnie
Sorozatjunkie

Persze a rész, akárcsak az évad középpontjában Alexandria, ez az új lakóközösség áll, ahol jó esetben akár hosszú évekre is meghúzhatnák magukat Rick-ék. Csakhogy a letelepedéshez valahogy át kell konvertálni a lakosokat, hiszen mint az kiderült, csak a hatalmas mázlijuknak köszönhetik azt, hogy még mindig életben vannak.

Azonban a változások, főleg, ha azt egy diktátor katalizálja, sosem mennek gördülékenyen, nyilván egyaránt kell majd külső és belső ellenállásra is számítani. Ez persze a jövő zenéje, az viszont nagyon ütött, ahogy az alexandriaiak rádöbbennek a kinti világra, ezekre a mostoha körülményekre – ennél nagyobb döbbenet már csak az enyém volt, hogy mennyire nem voltak tisztában egyesek azzal, hogy mi zajlik a falaikon túl.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!