A Nemzeti Otthonmaradás Rendszere

2015. október 28. 09:56

A magyar nemzet 2015 októberében újra összegyűjtötte életerejét, és a hálószobákban, nappalikban, konyhákban, spájzokban, esetleg teraszokon flexelve sikeres forradalmat vitt véghez.

2015. október 28. 09:56
Uj Péter
Népszabadság

„Talán a kelleténél kevesebben vették észre az Orvona-diktatúra propagandájának nyomása alatt, hogy október 23-án szőröstül-bőröstül megbukott a rendszer. Bokros Lajos pártja, a MoMa otthonmaradási tüntetést szervezett a nemzeti ünnepen, ami meghozta a régóta várt, átütő sikert. A »Maradok demokrata, maradok otthon« szlogennel szervezett demonstráción számításaink szerint a magyarok 93,7 százaléka, a választójoggal rendelkező polgárok több mint 96 százaléka vett részt.

Maradt otthon, nem ment sehova. Ezzel megvonta a bizalmat Orbán velejéig korrupt, népnyúzó rendszerétől, és fölhatalmazta a Bokros-pártot, hogy megkezdje egy új társadalmi szerződés kidolgozását. Pontosabban és kissé patetikusabban fogalmazva: a magyar nemzet 2015 októberében újra összegyűjtötte életerejét, és a hálószobákban, nappalikban, konyhákban, spájzokban, esetleg teraszokon flexelve sikeres forradalmat vitt véghez. A magyarok egy új rendszer megalapításáról döntöttek, amely rendszer nevét a későbbiekben fogja meghatározni a DEKA Főnix névmeghatározó munkacsoportja, széles körű társadalmi párbeszéd és a szakmai szervezetekkel való egyeztetés után.

Ez a mindent elsöprő társadalmi támogatás lehetővé teszi, hogy a MoMa átalakítsa és modernizálja az ország életének szinte minden elemét, legelőször visszaállítsa a fékek és ellensúlyok rendszerét. (Az ehhez szükséges mélyépítő szakértelemmel és tapasztalattal sajnos kizárólag a Közgép rendelkezik, úgyhogy egyelőre ők kapják a megbízást.) A többi demokratikus intézmény tekintélyének és hatáskörének visszaállítása sem várathat magára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bauer Béla
2015. október 28. 19:00
Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria....../DANTE/
kjkj945
2015. október 28. 18:53
Régi peti a moma mamó nem rendelkezik akkora 6 alommal, hogy az embereket otthon maradását elintézze.
Box Hill
2015. október 28. 18:40
Tudjuk, hogy minden kommunista hullagyáros a Vörös-téri felvonulások hiányától szenved.
catalina9
2015. október 28. 17:11
Mark Bolt [Hozzászóló kiszűrése] 2015. október 28. 12:06 Bajnait is hogy kutyázta mindenki, hogy így nem elég jó, úgy nem elég jó. " és tényleg csapnivaló volt, pedig hát Soros elvtárs tuningolta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!