Merkel rájött, hogyan lehet még jobban elrontani Európát

2015. október 21. 13:50

A Bundesmutti ugyanis vélhetőleg rájött már ara, mégse lehet a fél világot Európába hozni, de ezt odahaza, a végrgőzös libnyaf sajtóban már nem merte volna egyenesen tálalni.

2015. október 21. 13:50
Miért Rigó & Piréz Róbert
Tutiblog

„Ha mélyebben szeretnénk megvizsgálni, mi történt az ominózus Merkel-Erdogan találkozón, akkor rögtön szembeötlik a különbség a tökéletesen elhülyült Európa és az életképes Ázsia között – idézzük fel nyugodtan a Palpatine szavait. Ez nem értékítélet, nem emberi jogokról, liberális demokráciáról és egyéb marhaságokról van szó, hanem pusztán arról, hogy Kis-Ázsiában még tudják, mit jelent az üzlet. Az egyik fél felkínál valamit a másiknak valamiért cserébe. Merkel anyóka ezt úgy képzelte el, felkínálja a törököknek az európai érzést, cserébe, hogy a törökök nem európai módon, de elintézik neki a migráns-kérdést.

Erdogan a középső ujjával köszönte meg a lehetőséget.

A törökök – a teljesen hülye német elképzelésekkel szemben – nem az európai érzést szeretné megkapni, hanem az európai uniós tagságot. Az ő részükről teljesen jogos elvárás, ha az EU Európán kívül szeretné tudni a migránsok millióit, akkor szépen vegyék fel Törökországot és akkor ők lesznek az első biztonságos tagállam, ahol majd lehet menekült-kérelmet benyújtani. Addig meg indulnak rendben a migráns-transzportok. (...)

Hogy Törökországot minek kellett belekeverni a dologba, azt meg a kurd ellenzéki párt képviselője mondta ki. Miszerint a látogatás egy »mocskos üzletet« takar, amennyiben Merkel háromilliárd euróért vásárolná meg Európa számára a biztonságot. A Bundesmutti ugyanis vélhetőleg rájött már ara, mégse lehet a fél világot Európába hozni, de ezt odahaza, a végrgőzös libnyaf sajtóban már nem merte volna egyenesen tálalni. Elment tehát Törökországba, hogy stikában lezsírozza Erdogannal, hogy tartsák ott a törökök a bevándorlókat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. október 22. 08:23
-"A Bundesmutti ... rájött.. mégse lehet a fél világot Európába hozni" -Az UNIÓ vezetői mikor jönnek rá, hogy a mutti, egy retardált, tehetségtelen, szellemileg leépült, ostoba, vénasszony?
veletlen
2015. október 22. 02:45
Az EU építsen Görögországban és Bulgáriában EU-konform menekülttáborokat, és az EU-ba érvényes okmány nélkül lépő embereket ott helyezzék el. A pénz az EU-ban marad (a ráfordított összeg egy része visszakerül az EU gazdaságába), és a törökökkel sem kell egy olyan helyzetben egyezkedni, amelyben ők előnyből indulnak. Persze adni kell nekik valamennyi pénzt a menekülttáborok fenntartására. Ha van rá lehetőség, az ENSZ-en keresztül, mert úgy könnyebb és távolságtartóbb. Törökország EU-s csatlakozását és a vízumkönnyítést meg felejtsük el.
Pandaka pygmaea
2015. október 21. 16:48
"Merkelék szerint a spanyol kerítés pozitív példa lehet" http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/10/21/merkelek_a_spanyol_keritest_dicsernek/ :D:D:D Der Untergang...
memocrat
2015. október 21. 16:41
Mi az, hogy európai érzés és EU értékek Merkel kancellár és támogatói szerint? Az üzlet egyértelmű: pár milliárd euróért Törökország táboraiban tartják a migránsokat. Líbia ugyanezt biztosította Európának korábban Afrika felől. Mennyi felesleges pénz és energia ment el álhumánus moralizálás ürügyén? A kurd kérdésre gondoltak a döntéshozók? Hiteltelenek az EU vezetőinek aggodalmai rengeteg európai és EU-n kívüli ember szemében. Ez alapprobléma itt és most. Észre kéne venni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!