Tisztelt Angela Merkel, Kedves Kancellár Asszony!

2015. október 11. 17:54

Önök, akik a befogadás parancsáról, a nyitottság nagyszerűségéről, a „globális kihívásnak való megfelelésről”, „Európa becsületének” megmentéséről, a „barátságos arcról” beszélnek, nos, fájdalom ezt kimondani, de tévednek. Rosszabb esetben hazudnak.

2015. október 11. 17:54
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Tisztelt Angela Merkel, Kedves Kancellár Asszony!

Önnek nincs igaza.

Nagyjából itt be is fejezhetném ezt a levelet. Befejezhetném, mert ugyanezt gondolja az európai lakosok döntő többsége éppúgy, mint a németek többsége és a magyarok többsége is egyben.

Önnek, Önöknek nincsen igazuk.

Önök, akik a befogadás parancsáról, a nyitottság nagyszerűségéről, a »globális kihívásnak való megfelelésről«, »Európa becsületének« megmentéséről, a »barátságos arcról« beszélnek, nos, fájdalom ezt kimondani, de tévednek. Rosszabb esetben hazudnak. Sajnos, ezt sem tudjuk kizárni. (...)

Tudjuk, hogy Európa politikusai ma mindenhol a nyilvánosság jakobinusaitól, a nyilvánosságban tevékenykedő bolsevikoktól és náciktól rettegnek. S már az felérne egy felszabadulással, ha végre ki mernék mondani, hogy ez a három borzalom egy tőről fakad! Szeretné egyszer látni a kancellár asszony, milyen is lehetett egy „veszett” jakobinus, a bécsi zsidó zseni, Egon Friedell szép szavával mondva, a pincepatkány Marat ábrázata? Szeretné tudni, milyen is volt valójában egy kérlelhetetlen bolsevik, mondjuk Berija képe? Vagy miképpen is nézett a világba egy igazi náci? Nos, ha mindezt látni szeretné, nézzen egyszer bele komolyan és elmélyülten Guy Verhofstadt arcába…

Igen, kancellár asszony! Ma Európában a legsötétebb jakobinus–bolsevik–náci diktatúra dühöng a média és a »liberális« politika területén, és ettől mindenki retteg. Retteg, hogy a »nyilvánosságnak« becézett vesztőhely Golgotájára hurcolják majd fel, és a »sajtószabadságnak« hazudott véleményterror keresztjére fogják felszögezni.

Persze leginkább akkor, ha ki meri mondani valamelyik tabunak kikiáltott ügyben az igazságot.

Pontosan ilyen tabunak kikiáltott ügy a migráció, a bevándorlás, a népvándorlás ügye. A más kultúrájúak befogadásának ügye. Az integráció ügye.

Ezekről mondta ki az igazságot az Ön honfitársa, az amúgy szociáldemokrata, vagyis »kiváló pedigréjű« Thilo Sarrazin.

És keresztre feszítették. Kitagadták, megalázták, végighurcolták a „nyilvánosság” terein, és rásütötték az örök billogot.

Pedig csak az igazságról beszélt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. október 12. 09:41
Zsóti, megint köpönyeget fordítottál?
áfonya
2015. október 12. 03:04
Most derül ki az Amerika álnok humánus befogadó meséje,ahogyan a betolakodók indulnának Amerikába ,de Amerika mélyen csendben van a befogadás ügyben .Közben Európára fröcskölik az idegen gyűlöletet a határ építést már össze mossák a kommunista korszakkal akár csak merkel nagysád. Jahhh merkel most melyik kerítést mászná meg mint egykor nszkból át szökött ndkba.....akár a magyar kerítésre is felmászhat ,nehogy a fanszőrzete fenn akadjon.
áfonya
2015. október 12. 02:36
Merkel ameriai unióhoz hasonló európai unió megvalósítása felé törekszik halad Junckerrel együtt.Eu láthatóan összeomlott Merkel át vette a szerepet az egész Európának diktálna.Mellé fogott a világ csavargókkal ,mert azok nem dolgozni jöttek hanem élősködni ,betolakodóknak már eu Német ország se tetszik ,Kanadába mennének ...Kanadába való menetelés megmutatja hogy Amerika egyáltalán nem humánus idegen gyűlölő nem fogadja be menetelőket ,ugye mennyire tudták ezt mondani a magyarokra,nem fogadja be a betolakodókat.
states
2015. október 12. 01:17
Ha csak napi 5 ezerrel számolunk, az kábé még 400 ezer karácsonyig, ha csak be nem költöztetik a középületekbe a hordát, akkor az utcákon fognak rohadni. Merkelt szerintem sürgősen ki kellene vizsgáltatni, mert valami nagyon nem kerek nála. És persze jönni fognak tavaszig, nyárig, jövő télig, ha csak ki nem tör a parasztlázadás Németországban. Vagy, ha csak nem ülnek Merkellel is bunkerban, mint Hitlerrel, mert a németeknél ezt sajna nem lehet tudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!