Gréczy Zsolt egy kicsike, csúnyácska pöcs

2015. október 16. 16:06

Az a félelmetes borzongás, mint mindig, amikor Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja kiad egy nyilatkozatot. Kiad egy nyilatkozatot, mond valamit, beszél, vagy csak úgy néz, esetleg jön-megy, vagy kakil.

2015. október 16. 16:06
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Ha Gréczy, a kesztyűbáb bármilyen módon megnyilvánul, az maga a jeges iszonyat. Most éppen az Amerika-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság felélesztésén munkálkodik, és azt gondolja magáról, hogy ő Joseph Raymond McCarthy szenátor reinkarnációja, pedig ő csak egy Gréczy Zsolt. Egy kesztyűbáb. Hovatovább, egy kicsike, csúnyácska pöcs.

Ez van.

De ezért szeretjük őt. Különösen, amikor felszólít. Felszólít bárkit, bármire. Mert nincsen annál viccesebb, mint egy felszólító módban hisztikéző, Gréczy Zsolt nevű kis pöcs. Ő még egy rezsón ülő, hisztikéző, Gyurcsány nevű fasznál is viccesebb.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. október 18. 11:45
Ezt nem Orbánról írták korábban?
VakzKommondor
2015. október 18. 09:45
ez a német nevű kezd igazán magára találni. Ez még mindig egy kicsit a szintje fölött van, de már csúszik a helyére.
Cezar
2015. október 18. 00:56
Mit vettél be megint te marharépa?
tevevanegypupu
2015. október 17. 17:37
Nem is olyan kicsike, ahogy egymás mellett állnak Gyurcsánnyal, éppen akkora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!