Meghalt a Gyűrűk Ura fordítója

2015. október 06. 14:10

Az a förtelmes katyvasz és nemzeti önfeladás, amit elnökként művelt, más lapra tartozik, eleget írtam én róla, és a párt-és elvtársairól is.

2015. október 06. 14:10
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Facebook

„Meghalt a Gyűrűk Ura fordítója, a magyar fantasy irodalom egyik megteremtője, akinek ezen keresztül a legmeghatározóbb olvasmány élményeimet köszönhetem, és így egy kicsit azt is, hogy egyáltalán én írok. (Az a förtelmes katyvasz, és nemzeti önfeladás, amit elnökként művelt, más lapra tartozik, eleget írtam én róla, és a párt-és elvtársairól is.)

A másik ugyanilyen meghatározó ember számomra Szentmihályi Szabó Péter volt, a Szép új világ fordítója, a hazai sci-fi apostola. Odafenn talán majd tudnak az irodalomról is pár szót váltani... RIP.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2015. október 06. 21:39
Mindig is gyanítható volt, hogy a turulos-nagymagyarországos széljobber hagymáz és a fantasy egy tőről fakad. Végre az egyik érintett be is merte vallani.
hakos
2015. október 06. 19:18
Meghalt a rendszerváltás egyik legjelentősebb pozíciót betöltő elsikkasztója. Aki 1994-ben segített visszahozni a kommunistákat a hatalomba. Ennyi.Ha sosem lett volna belőle köztársasági elnök, akkor még talán pozitívat is lehetne róla mondani. Ezek viszont mindazon kártevés árnyékában, amit elnökként csinált, jelentéktelenné válnak.....
boszorkánypöröly
2015. október 06. 19:14
Ühüm. És amúgy ez a koszfészek ki?
Lolka-Bolka
2015. október 06. 19:12
kivancsi lennek mit csinalt ez a ket tetu a rendszervalatrs elott..... mert a szuleim kemenyen dolgoztak am ....... fos fizetesert . meg a merkur nal( 5 evig vart wartburgert) es mezogazdasagi kolcsonbol fedezett vetelarert, meg a kis fos kertbaratok foldert , meg hogy kitudjak a tanulasunkat fizetni (ingyen volt ...... anyatok).........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!