Fővárosi reklám mutyi

2015. szeptember 30. 13:27

Kocsis Máténak igaza van: közérdeksértő Simicska fővárosi hirdetési cége. Erre Hanzély Ákos a PM fővárosi képviselője már 2012-ben felhívta a fővárosi közgyűlés figyelmét.

2015. szeptember 30. 13:27
V. Naszályi Márta
Eokoskodás blog

„Kocsis Máténak igaza van: közérdeksértő Simicska fővárosi hirdetési cége. Erre Hanzély Ákos a PM fővárosi képviselője már 2012-ben felhívta a fővárosi közgyűlés figyelmét. Előterjesztése nyomán vizsgálat is indult – amelynek eredményeként a 2006-ban kötött, Fidesz-MSZP nagykoalíciós szerződés nagyjából változatlanul tovább élt. (…)

Mindezek alapján Hanzély Ákos képviselőnk 2013-ban feltett kérdései ma is aktuálisak, és a Simicska Lajos szerepét átvevő fideszes háttérember érdekeltségébe tartozó céghez rendelt új szerződésre is feltehető majd:

  • Az Intermédia Kft-vel kötött szerződés alapján a cégnek 3 naponta kellene az utasvárókat tisztítania, a rongálásokat kijavítania. Ki és mikor ellenőrzi e kötelezettség teljesülését?
  • A Főpolgármesteri Hivatal (vagy más Fővárosi szerv) az elmúlt 2 évben hányszor szólította fel az Intermédia Kft-t a szerződésszerű tisztítási, karbantartási feladatok elvégzésére?
  • Mikor, hol és milyen darabszámmal vette igénybe a Főváros a Mahír Cityposter Kft által ellentételezésként felajánlott 3000 európai plakáthelyet?
  • Mikor teljesülnek a Mahír Cityposter egyéb vállalásai? Mikor lesznek a Fővárosban légszennyezés mérő és internetes hirdetőoszlopok?
  • Ön szerint mennyire szolgálja a Főváros érdekét, hogy a Mahír Cityposter Kft kizárólagosan, 25 évig, a piaci ár negyedéért üzemeltethet hirdetőoszlopokat, ill. az, hogy az Intermédia Kft utasvárói/hirdető-berendezései – ellenőrzés hiányában – nincsenek tisztítva, karbantartva?

A Párbeszéd Magyarországért azt akarja, hogy a fővárosi önkormányzat döntéseiben ne a mindenkori fideszes nagykutyák, hanem a budapestiek érdekei érvényesüljenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. szeptember 30. 19:26
Vén aszály pampog.
Lolka-Bolka
2015. szeptember 30. 19:22
hujjjjjjjje lesbi barom
kispufi
2015. szeptember 30. 15:28
Török Ferenc, Hanzély Ákos - milyen vírus van az öttusában? Sose lesz látványsportág... Még jó, hogy nekünk Fóton van egy Madaras Ádámunk.
Zokni
2015. szeptember 30. 15:02
"Közérdek sértő Simicska cége" - írják. Nagyban csökkenti e kijelentés súlyát, hogy a közérdek sértő Kocsis Máté véleménye is ez. Ha atyai jó feljebbvalója, Orbán Viktor is támogatja ebben, akkor Simicska egyenesen a közösség hősévé válik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!