Nem hisztériakeltés

2015. szeptember 14. 09:43

A kétoldali hisztériakeltés közepette az LMP olyan javaslatokon dolgozik, amelyek szemben az eddigi kormányzati lépésekkel nem növelik, hanem felszámolják a káoszt.

2015. szeptember 14. 09:43
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A Habony Művek másodpercekkel a sajtótájékoztatóm után reagált: »Fidesz-frakció: az LMP a baloldal bevándorláspárti politikája mellé állt«. Gréczy Zsolt kicsit megkésve, de ugyancsak beszólt: »Az LMP ezzel a javaslatával Orbán Viktor miniszterelnök nyomdokaiban jár«. Ő ugye annak a pártnak -Gyurcsány Ferenc és Pásztor Albert pártjának- viszi a szót, amelyik előbb közölte, hogy »Debrecenben nincs helye a menekülttábornak«, majd elment tüntetni a »magyar jobboldal menekültellenes hangulatkeltése« ellen.

A kétoldali hisztériakeltés közepette az LMP olyan javaslatokon dolgozik, amelyek - szemben az eddigi kormányzati lépésekkel- nem növelik, hanem felszámolják a káoszt és egyszerre biztosítják a menedékkérők számára - kriminalizálásuk nélkül - a méltányos eljárást, az emberhez méltó ellátást, illetve a magyar állampolgárok számára a nyugalmat, a rendezett, áttekinthető állapotokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. szeptember 14. 14:25
Ebben a kérdésben színt kell vallani. Itt nincs helye "egyrészt-másrészt"-ezésnek, tudniillik itt már az országunk és egyben Európa léte, vagy nem-léte a tét. Minden csak ez után következhet. Aki ezt nem képes felfogni, az a továbbiakban kerülje el a politikát, ha jót akar!
balbako_
2015. szeptember 14. 12:46
A gond az, hogy le sem szarnak titeket, talán az ilyen kijelentések miatt is.
Agricola
2015. szeptember 14. 11:50
Az LMP vigyázó szemeit a világ legfejlettebb államára, az Egyesült Államokra vesse a megoldások keresésében. Az Egyesült Államokat olyan racionálisan gondolkodó emberek irányítják, akik nem a fellegekben járnak, hanem a Földön, ezért voltak képesek űrhajósokat juttatni a Holdra. Az LMP ne akarja újra feltalálni a "spanyolviaszkot". Az LMP ne gondolja azt, hogy azokat, akik erőszakosan viselkedve megtagadják a törvények és szabályok betartását, erőszakmentesen rá lehet bírni a törvények és szabályok betartására. A túlvezérelt idealizmus itt csődöt mond.
wartog
2015. szeptember 14. 11:33
Azért szép lassan elválik a szar a májtól!Látszik lassan ki hová tartozik! Az LMP hatásvadászatpolitika mögül előbújik a hovatartozás. Arról beszélj korlátolt barom, mit csinálsz a visszazsuppolt több százezerrel?Mert vissza fogják hozzánk baxkodni a 9/10 részt!Akkor aztán jól nézünk ki! Megvéd bennünket az idenyomott amerikai haderő?Azoknak is fele fekete meg iszlamista!Egyáltalán ki a fx hívta őket! Meg mi a frászárt nem lehet elzavarni őket haza a picsába? Tényleg valami igen rossz van készülőben!Ez a vég kezdete?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!