Lehet, hogy ez volt a bűne

2015. szeptember 25. 13:22

Répássy Róbert volt az egyetlen, aki a nemzeti együttműködés jegyében, rendre érdemi vitába bocsátkozott ellenzéki képviselőkkel a parlamenti üléseken. Lehet, hogy ez volt a bűne.

2015. szeptember 25. 13:22
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

A beharangozott kormányátalakítás keretében -az index értesülései szerint- a miniszterelnöknek sikerült kirúgnia legfelkészültebb államtitkárát, Répássy Róbertet (IM), az egyetlent az államtitkári karból, aki a nemzeti együttműködés jegyében, rendre érdemi vitába bocsátkozott ellenzéki képviselőkkel a parlamenti üléseken. Lehet, hogy ez volt a bűne.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. szeptember 26. 13:19
Schiffer, ez nagyon gyermeteg volt...ez nem MÁS, ez pontosan olyan, mint a többi látványlibsi olcsó silánykodása.
Turul Népe
2015. szeptember 26. 09:54
mániákusan hülye vagy, szakasits-unoka!
hátakkor
2015. szeptember 25. 21:09
András, nem volt bűne. Nem sokat tett. Vitatkozni kocsmában is lehet.
madarasi.abel
2015. szeptember 25. 20:59
Az a jó, hogy a jobbikosok nem kell a komcsi fideszesek ellen feszüljenek, amikor a téma egy harmadik fél, jelen esetben az LMP. No mindegy. Szerintem Répási azért kellett menjen, mert nem tudta elég átéléssel kiáltani: "A magyar reformok működnek!" Már akkor is gyanús volt a fickó, amikor nem volt hajlandó minden második mondatába belefoglalni a rezsicsökkentés szót, majd utána a migráns sem tetszett neki eléggé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!