Álszent alamizsna a Rózsadombon

2015. szeptember 03. 15:33

Gyalázatos, hogy az az ember, aki a határon túli testvéreink elleni gyűlölködésre uszított, majd egy egész focicsapatot terroristának nevezett, most kihasználja a migránsokat.

2015. szeptember 03. 15:33
Nacsa Lőrinc
iksz.net

Mi, fiatal kereszténydemokraták felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hogy hagyja abba a politikai haszonlesést szerencsétlen emberek kárára.

Álságos és gyalázatos, hogy az az ember, aki 2004-ben a határon túli testvéreink, magyar emberek elleni gyűlölködésre uszított, majd 2005-ben egy egész focicsapatot terroristának nevezett, csak azért mert arab játékosok játszottak benne, most kizárólag önös politikai érdekből, a helyzet tényleges megoldásával egyáltalán nem törődve kihasználja a migránsokat.

Felháborító, hogy az az ember beszél szolidaritásról és emberi jogokról, aki 2006-ban gumilövedékkel és elképesztő rendőri brutalitással verte szét a békésen ünneplőket. 

Felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hűséges csatlósait és a »véletlenül« arra járó tv stábokat, újságírókat, hogy fejezzék be az önző politikai haszonlesést és a mostani válságos helyzet tényleges megoldásán dolgozzanak, ami megőrzi Magyarországot, a magyar emberek munkáját és biztonságát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. szeptember 03. 22:18
Jó az írás, aki ha a keresztény szavazókra villantja a szemüvegét, akkor gyakran bérmálkozik, ha a zsidókhoz megy kipát vesz, ha a cigányoktól vár valami, akkor Rikárdó lesz, ha az iszlám hívők ellen megy, akkor Charlie, ha a z araboknak akar tetszelegni akkor beáldoz néhány teszkós zsemlét...szóval nem más, mint egy fostalicska...
=nessuno=
2015. szeptember 03. 21:43
Vicsorogna ő is a szögesdrótnál?
Catullus
2015. szeptember 03. 20:25
"... a határon túli testvéreink, magyar emberek elleni gyűlölködésre uszított..." Nagyon sok embernek nincs határon túli 'testvére" . Hogy is volt anno a "csuhások térdre, imához" ?
h.kovacs
2015. szeptember 03. 18:59
kedves nacsa ! jól meglehet élni a keresztényi gyűlölködésből ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!