Kevesebbet dugnak a nők, vagy a pasik képtelenek összehozni egy kúrást?

2015. augusztus 27. 13:18

Több mint harmicmillió férfi éveken át komoly pénzeket költött arra, hogy hús-vér nőnek hitt kamuprofilokkal levelezzen, az esetek túlnyomó többségében valós dugás nélkül.

2015. augusztus 27. 13:18
Szily László
Szily László
Cink

Minket most azonban nem az az egészen fantasztikus jelenség érdekel, hogy a valóságban több mint harmicmillió férfi éveken át komoly pénzeket költött arra, hogy hús-vér nőnek hitt kamuprofilokkal levelezzen, az esetek túlnyomó többségében valós dugás nélkül. A minket érdeklő adat az, hogy a megcsalós szolgáltatásra gyakorlatilag miért nem iratkoztak fel nők, hanem szinte kizárólag férfiak? ()

Egy idő múlva már zúgott a fejem a sok elmélettől, ezért inkább belegondoltam, hogy tényleg, mi lehet az aránytalanság oka? Az én ismeretségi körömben, ami nyilván nem reprezentatív minta semmilyen szempontból – de nekem ők jutottak –, az általam ismert partnermegcsalós sztorikban kábé egyforma arányban szerepelnek pasik és csajok. Legyen szó házasságról vagy együttélésről.

Ebből nem tudtam kiindulni, így onnan kezdtem, hogy miért iratkozhat föl valaki egy megcsalós szexpartnerkeresőre. Nyilván azért, hogy gyors, könnyű szexet szervezzen magának. Tehát ki iratkozik föl nagyobb eséllyel egy ilyen oldalra? Akinek egy ilyen weboldal nélkül, a saját erejére támaszkodva nagy problémát okoz a gyors, könnyű szex megszervezése a való életben.

Bátor voltam és axiómaként fogadtam el, hogy a heteroxeszuális nők és a férfiak úgy nagy általánosságban – nem nézve például, hogy stabil kapcsolatban élnek-e – pont egyformán vágyakoznak a szexre. Ha ez igaz, akkor az is az, hogy az adatok alapján a férfiaknak általában sokkal nehezebb szexpartnert találniuk, ha felszínes dugásról van szó. A másik oldalról nézve ez azt jelenti, hogy a nők sokkal, de sokkal könnyebben jutnak laza szexhez saját szervezésben, ha elkezdenek vágyakozni rá. Mivel mindkét fél egymásra vágyik, de az egyiknek fizetős szolgáltatás kell, hogy esélyét érezze a góllövésnek, míg a másiknak nem kell ilyen, óhatatlanul jön a következtetés, hogy az egyik fél általában tök béna – ezek vagyunk mi, férfiak –, a másik meg ügyes, laza és sokkal felszabadultabb.

Ez eléggé szembemegy a bárkit bármikor lazán lekúró férfi sztereotípiájával. De egyelőre nem látok más logikus magyarázatot az adatok szélsőséges eloszlására.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. augusztus 27. 22:57
Szerintem annyi a lényeg, hogy az Usában szigorúbban üldözik a prostitúciót, sokszor felelősségre vonják a kuncsaftot is, ezért történhetett meg mindez, hogy egy csomó férfi online fizetett azért, hátha összejön egy numera.
Brigadéros
2015. augusztus 27. 19:50
"A pasik képtelenek összehozni egy kúrást?" ...Nem is igaz!!!...Nekem tavalyelőtt sikerült...:D
vigyor
2015. augusztus 27. 19:32
Hogy a többi nő hogy van ezzel azt nem tudom. Azt tudom, hogy én nem lennék képes előre megfontolt szándékkal csak azért találkozni valakivel, hogy megcsaljam az éppen aktuálist. Olyan előfordul/t, hogy a pillant hevében ugyebár...de készülni erre, célszerűen, megtervezetten, az nekem tuti nem menne.
Brigadéros
2015. augusztus 27. 19:27
Most mit vagy úgy kiakadva?! Sokkal kényelmesebb, nem izzadsz, nem erőlködsz, legfeljebb a számítógéped kap vírust, te soha!!! :D Cyber-tér, cyber-szex, ez a jövő, kedves Nyugat-európai elpuhult, és kihalásra megérett fajtársaim, már itt vannak azok az erősebb, egészségesebb egyedek, akik benépesítik a régi öreg Európát...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!