A mai nap fejtörős kérdése

2015. augusztus 08. 08:56

Ha a szerb-román-magyar hármashatáron jársz, hogy tudsz átjutni a gyodán?

2015. augusztus 08. 08:56
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„A mai nap fejtörős kérdése: ha a szerb-román-magyar hármashatáron jársz, hogy tudsz átjutni a gyodán?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2015. augusztus 09. 05:59
Ma az egész bolsi alakulat, médiástól, mindenestől úgy működik, mint az embercsempészek támogatói, tippadói. Versenyre kelve agyalnak azon, hogy hol, milyen módon, milyen eszközökkel lehet átjutni illegálisan a határon. A másik alakulat meg fölcsapott szállítónak, majd ajvékolnak, hogy menekültszállás lesz a menekültek számára kijelölt városrész..
pkarcsi
2015. augusztus 08. 17:27
Hályogos szemű vörösügynök!Ugy tudsz átjutni,hogy a gyoda mindhárom oldalát telerakod vodkásüveggel/Gorbacsov vodkával/ és lapos kuszásban átmész menekültnek,addig kuszól mig a tököd fellök egy üveget.
brekker
2015. augusztus 08. 15:36
Benyomsz egy kétdekás vodkát, és utána megvilágosodsz.
Viz Elek
2015. augusztus 08. 15:36
Azért az érdekes lesz, hogy ha a kerítés magyar területén van és annak mentén a emigrán elsétál a kerítés végig és megkerüli akkor magyar területről lépett szerb/román területre, tehát egy jó jogász bebizonyítja, hogy ide kell visszatoloncolni mint biztonságos országba. Szanyi kapitánynak részegen is vannak jó meglátásai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!