Tanácstalan vagyok. Mi legyen?

2015. augusztus 27. 18:42

Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli.

2015. augusztus 27. 18:42
Kakuk György
El Camino de Balkan

„Most mondhatnám azt, hogy »számítottam arra« hogy ez is olyan eltaknyolódott, magyaros dolog lesz. De nem. Nem számitottam rá. Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli. Olyan ez mint, amikor a lakodalmas zenesz saját zenéjenek a kalózmásolatát árulta a koncertjei után. Most tényleg tanácstalan vagyok. Mi legyen? Egyelőre teoretikus a kérdés, de mi legyen ha tudom folytatni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. augusztus 28. 09:29
"Tanácstalan vagyok. Mi legyen?" Akaszd fel magad! Kakukk!
szuverén
2015. augusztus 28. 08:42
-Tanácstalan: "...bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?)...." -Én is tanácstalan vagyok. Vajon, hány férfi testőr(féle) kíséri őket. Névtelenül (hogy máshogy?) -Már megint ez a női kisebbségi érzésből fakadó, bizonyítási kényszer(képzet). Sajnálom (lesajnálom) őket. -Bizonyítani itthon is lehetne. Beállni; kőművesek, szerelők, vasútépítők, stb. és nem a fe(ne)ministák közé.
lajkakutyus
2015. augusztus 28. 07:13
Mindig ez a tarhálás... Jó lett volna a DK-nak egy kis ingyenreklám... Jól van ez így.
balbako_
2015. augusztus 28. 05:00
Miért nem kért szabadalmat a témára? (Nyilván kiröhögték volna). Az már más kérdés, hogy miféle alapítvány pénzeli és miért? (Ki fizeti a zenészt és akkor azt is megtudjuk miért azt a nótát halljuk)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!