Sokba lesz ez

2015. augusztus 10. 08:52

Más a helyzet, ha holmi határsértő népvándorlók okoznak kárt a nemzetnek. Rájuk a törvény teljes szigorával le kell csapni.

2015. augusztus 10. 08:52
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

Nézzük, mi történik, ha Rogán agylövéséből törvény lesz, már pedig erre elég jó esély van, a tévedhetetlen majdnem kétharmad ennél nagyobb marhaságokat is törvénybe iktatott már.

Eddig több mint százezer migráns érkezett Magyarországra az idén, számuk az év végéig elérheti akár a 300 ezret is. Naponta jönnek másfél ezren húszasával, százasával. Hogy Rogán is megértse, jöjjön naponta tíz, egyenként 150 fős csoport. Ha minden csoportnak csak egy tagja rongálja meg a kerítést (bár a többi is elkövető, minimum pszichikai bűnsegéd), az naponta tíz potenciális börtöntöltelék, az év végéig több mint ezer. Hová teszik őket? A már most is 141 százalékos zsúfoltságú magyar börtönökbe? Persze az ilyen apróságok, technikai részletek nem kell hogy érdekeljék Rogánt. Neki az a dolga, hogy nagyokat mondjon, olyanokat, amelyek első hallásra legalábbis tetszenek az embereknek. Aztán reménykedjen, hogy senki nem gondolja végig, hogy mi következik egy-egy hangzatos bejelentésből.

De ne hagyjuk figyelmen kívül Rogán Antal valóban nem is elhanyagolható szempontjait se! Az utóbbi időben ugyanis többnyire arról szóltak a vele kapcsolatos hírek, hogy éppen a házánál tüntetnek a magukat becsapottnak érző Quaestor-károsultak, meg hogy a barátja igencsak jól jár bizonyos állami projektek kapcsán. Csapkodnak körülötte az ellenzéki villámok az V. kerületi ingatlanügyek kapcsán is, vizsgálódik az unió egyes korábbi belvárosi fejlesztések okán. Meg kell értenünk, kellett már valami nagyon pozitív Rogán-megnyilvánulás is. Börtönbe hát a határzárrongálókkal, és (úgy egyébként) a francba az uniós beruházási határidőkkel, az autópálya-építéssel, ha egyszer meleg van. Hogy ez mibe kerül majd nekünk? Kit érdekel? A lényeg, hogy a többség egyetért vele. Ha netán mégsem, majd jó pénzért kimutatja az ellenkezőjét valaki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. augusztus 10. 16:11
A kerítésrongálók büntetése lehet felfüggesztett börtön, és azonnali kitoloncolás kis hülyém!
Necoure Yamakee
2015. augusztus 10. 13:53
Hájpacni, de hisz' nincs is menekültügy, nem emlékszel, mire fel ez a nagy-nagy szírbuzgalom?
Mindjárt
2015. augusztus 10. 12:41
Mit ugat ez a patkány és a vörös rongy népszabadság?
catalina9
2015. augusztus 10. 11:57
Szúnyog [Hozzászóló kiszűrése] 2015. augusztus 10. 10:04 Ezeknek a fegyáknak ötlete, javaslata sosincs, csak az országrontó fika." Don Soros bábjai... William Odom amerikai tábornok és kémfőnök: „A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. EZ OLYAN ELŐNY, AMIT CSAK A BOLOND HAGY KIHASZNÁLATLANUL. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És meglepi őket, hogy velünk mégiscsak könnyebb tárgyalni.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!