Ráér

2015. augusztus 27. 08:36

Borzasztóan irigykedem az Orbán-kormány tagjaira.

2015. augusztus 27. 08:36
Biró Marianna
Népszava

„Borzasztóan irigykedem az Orbán-kormány tagjaira. Nemcsak az ország jobbá tételéhez évek óta adott lehetőségeik, a személyes munka- és életkörülményeik, hanem most már leginkább a főnökük miatt is. Nem szimpatizálok persze különösebben Orbán Viktorral, sőt, egyenesen undorodom a miniszterelnök egyes politikai húzásaitól - például a társadalom folyamatos megosztására törekvésétől és hatalomvágyától -, de azt aztán senki sem mondhatja, hogy ne lenne kegyes az övéivel.

2017-re össze kell kapnia magát az Orbán-kormánynak, mert az már a bizalom megtartásának éve lesz - mondta például Lázár János a keddi kormányzati konferenciát követő sajtótájékoztatón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szavaiból kiderült, noha a kormányfő nem mindennel tűnt elégedettnek a szigorúan zárt ajtók mögött, ám láthatóan kizárólag a közvélemény szórakoztatására megrendezett konferencián, a lassan öt és fél éve kormányzó csapatának mégis további egy évet adott ahhoz, hogy »a szükséges lépéseket megtegye«.

Nekem nincs ilyen mázlim, általában néhány órán belül teljesítenem kell a főnökeim utasításait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. augusztus 27. 12:56
Ki ez?
Box Hill
2015. augusztus 27. 12:37
Az irígykedés a hét főbűn egyike.
vigyor
2015. augusztus 27. 11:44
...jaj. Lassan kezdek kvóta ellenes lenni, pedig...
tas0125
2015. augusztus 27. 11:41
Kedves Mariann! Próbálkozott, hogy valamit kiizzadjon valami szellemessézget és nehogy má! Valami tárgyilasságot. Nézem? Látom? Osztatlan lefitymálást aratott. Saját mondatával: "általában néhány órán belül teljesítenem kell a főnökeim utasításait”. Na, ilyen szintű lett az írás. Attól, hogy valaki neobols nem biztos,hogy észt is adott neki az Isten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!