Ideiglenesen hazánkban állomásozó menekültek?

2015. augusztus 03. 17:05

Piciben terjed az orbánizmus Európában, jó lesz vigyázni. Főleg távoli helyekre tüntetni igyekvő emberijogászoknak.

2015. augusztus 03. 17:05
Bernard Gui
Tutiblog

„Ha ugye, a bevándorlók úgy viselkednének, ahogy kell; de nem úgy viselkednek (Magyarkanizsán a minap tömegverekedés tört ki nagyobb vizespalackokért, és a gonosz Vöröskereszt erre válaszul beszüntette a vízosztási akciót). Köteles-e a helyi, a baloldal ítélete szerint bizonyára provinciális és szűk látókörű polgárság tartósan elviselni a randalírozást, akár az osztrákoknál, akár Bicskén? Az gazdasági illegális bevándorlók csapatainak mozgását, hömpölygését, a velük kapcsolatos, állandó bizonytalanságot?


Hogy mire talán esetleg beletanulnának a civilizált életbe, addigra lehet, hogy továbbállnak, és újak érkeznek, akikkel elölről kell kezdeni mindent.

Eközben úgy tűnik, tényleg tartós itt tartózkodásra rendezkedtek be a Keletibe érkező bevándorlók, akiket főleg negyven körüli, túlsúlyos, faszhiányos nők látnak el puszta szolidaritásból. Mi jártunk a Keletiben felmérni a helyzetet és hasonlók. Néha le kell ereszkedni a nép közé – mondták a kommenisták, mi is így vagyunk a migránsokkal. Fel is állítottuk a saját nemzetkarakterológiánkat. Arra jutottunk, az afgánok a legpofátlanabbak. Arra panaszkodnak, hogy – hiába fekszenek ott három napja – nem utaltak nekik ki emberi jogi alapon tkp. egy rózsadombi villát, állampárti vezetőknek kijáró nyugdíjjal, halálig. Világútlevél nem kell, meg gyorsított magyar állampolgárság? Nem, mer’ a magyar állam köcsög – mint mondották – szar hely ez az ország, nyilván itt nem aranyból, csak ezüstből vannak az utak, az ezüst meg mindig csak az örök második a konvertibilis, seggben csempészhető értéktárgyak sorában. A bronzérmes országokat pedig messziről el is kerülik, azok a »nem biztonságosak«. (...)

Kell-e ebbe a képletbe még egy felelősség nélküli, emberijogász csoport, akik, mint a Jobbik szabadcsapatai a határon túl, jönnek és mennek, tiltakoznak, énekelnek, tüntetnek, aztán maguk mögött hagyják a generált feszültséget? Nem, nem kell. És az ilyesmit úgy tűnik, a fejlettszocdemosztrák kisvároskában a rendőrség a Zorbántól lopott érvrendszerrel akadályozza meg. Piciben terjed az orbánizmus Európában, jó lesz vigyázni. Főleg távoli helyekre tüntetni igyekvő emberijogászoknak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. augusztus 04. 10:14
a DK MSZP LMP Együtt Kettős Mérce HVG Népszabadság Népszava ballib következő jó téteménye a menekültekkel majd az lesz hogy felajánlják szexuális csáberejüket a menekültek teljes kielégítéséhez?
áfonya
2015. augusztus 04. 07:20
Magyarorzág csak addig kell az eunak még tud tőlünk hasznot kivinni .
áfonya
2015. augusztus 04. 06:56
e-ban vízfejek ülnek ,,, kizsákmányolásra elnyomásra eladósításra vannak szakosodva ,,mindig vigyáznak arra hogy a keleti országok ne emelkedjenek fel ,keleti országok ne legyenek versenytársak ,multik igy tudnak bepakolni kiszípolyozni a keleti országokat maradjanak a régi kommunista módszeres elnyomás alatt,gyurcsányt ezért pénzeli az eu .Kormányt buktatna gyurcsánnyal. Eu rafináltan irányítja Európát ,a régi kapitalista nyugati országokat más pálcával vezényli ,mint a keleti volt kgst országokat .Az orosz fennhatóság alá tartozott országokat kommunista módszerekkel irányítja,lenyomja hogy régi mágnás volt gyarmatosító országok előnyben legyenek . Idegen betolakodók demokrácia mese a mákony az emberi jogokkal fűszerezve ,közben az eu bénázik minden fontos döntésnél ,nem értenek hozzá.Orbán úr igen jól látja a helyzetet azért hörög a mszp dk lmp az euval együtt.Közben a nyugat a kerítést építi ,de Orbánt ekézik ugyan azért.
áfonya
2015. augusztus 04. 06:40
Az eu az Usa ne jöjjön hol mi demokrácia szöveggel,,,magyarokat kik védték meg 1956-ban az orosz támadástól ,a gyurcsány nép veretéstől ,,hol voltak az ázsiaiak kik most ránk törtek???? Vélhetően az eus segít a bukott kommunista bandának a kormány buktatásban ,pénzeli az altust azt az vezérét aki a kádári gyilkos rendszerben védte a gyilkos rendszert ,,,ugyan már meddig etetik velünk a "demokrácia" mesét.Egyszer se jöttek védelmet adni hozzánk ,,,persze jöttek az ország vagyonát elszedni ,a segítség mindig uszító segítség volt. Amerika részéről is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!