Hajrá Martonfa! Hajrá martonfaiak!

2015. augusztus 19. 16:02

Ki merné azt meggyőződéssel kijelenteni, hogy a martonfaiaknak nincs igazuk?

2015. augusztus 19. 16:02
bbjnick
bbjnick blog

„Martonfa önvédelmi harca (könnyen lehet) a mai magyar közélet egyetlen igaz ügye: (valószínűleg) az egyetlen olyan közügy, amely mellé tiszta szívvel oda lehet állni. Ki merné azt meggyőződéssel kijelenteni, hogy a martonfaiaknak nincs igazuk?

És amilyen tiszta ügy (s épp mert az) olyan egyetemes is: nem csak egy közösség létjogának kérdését veti föl és válaszolja meg elementáris módon, de ugyanakkor az ún. menekült/bevándorló/migráns/inváziós/honfoglaló (ahogy tetszik) krízis lényegét is megvilágítja. Aki megérti az egyiket, az már megértette a másikat is.

Vigyázó szemetek Martonfára vessétek! Ők most a haza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2015. augusztus 20. 23:39
Azért az pikáns amikor egy migráns barát,arra biztat egy falut hogy ott ne létesüljön ott menekült tábor.
csurcsányi
2015. augusztus 20. 23:34
A Martonfai emberek tegyenek javaslatot hogy szerintük hol lehetne menekült tábort létrehozni.A tábor valószinűleg 30-50 munkahelyet jelentene a falunak.
bunko_jobbos
2015. augusztus 20. 14:08
1. Az országnak be kell tartania az eu-s (idióta) előírásokat, ezért kellenek menekülttáborok. 2. Ha kell, akkor azokat valahol fel kel építeni. Nyilván lehetne máshol is, ott is tiltakoznának. Azért egy 300 fős falu nem túl nagy potenciál, valszeg ezért ott lesz. 3. Az ellenzék mindig felelősség nélkül van, ezért nyilván támogatja a martonfaiak tiltakozását. Ők is tudják, hogy valahol kell építeni, de nem hülyék, nem mondják. 4. Bizonyos ellenzéki pártok az 1-es pontra megoldásként az EU-ból való kilépést ajánlják. Gondolom a románok nagyot mosolyognának, lehet hogy meglenne Debrecu is.
kuc-kuc
2015. augusztus 19. 19:38
nem, NEM ...és NEM! Nem hajrá Martonfa!!! Ne menjen le kutyába Martonfa mégha a kormányzat le is akarja küldeni! Martonfa csak egy módon védekezhet még pedig EMBERSÉGGEL - befogadással de úgy hogy naponta fölemlegeti a kormányzat korrupt erkölcstelen álságos politikáját, hozzáállását! Martonfa igenis fogjon össze de nem a kormányzattal hanem azokkal a szervezetekkel akik segítenek ezeknek a szerencsétleneknek, az egyházak azon részeivel akik átérzik ezen szerencsétlen emberek szenvedéseit! Martonfa számára egy nagyon nagy lehetőség adatik meg! Megmutatni hogy még EMBEREK! ...akiket a kormány becsapott , átvert akiknek hazudott a miniszterelnök ... de Ők még ezek után is emberek tudnak maradni - keresztények és ateisták DE EMBEREK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!