Elkerülhetetlen?

2015. augusztus 14. 07:33

Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás.

2015. augusztus 14. 07:33
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Kósz szigetén csütörtökön folytatódott minden. Csak most már nem egymásnak estek a betolakodók, hanem megtámadtak egy rendőrőrsöt. Egy angol nyelvű görög lap beszámolója szerint: »Illegális bevándorlók hordái megrohamoztak egy rendőrállomást Koson, és megsebesítették a rendőrtiszteket.« A sziget polgármestere nyilatkozatot adott ki. Giorgosz Kiricisz elmondta: ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás. »Nincs többé rend és törvény a városban« – adta hírül Kiricisz.

Jegyezzük meg ezt is: akadt egy bátor és normális ember, aki ki merte mondani a kimondhatatlant: »Ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás«.

S jegyezzük meg azt is, hogy a görög kormány mintha észhez tért volna. A híradások szerint: »A polgármester felhívása után szerdán a görög kormány közbeavatkozott: egy óceánjáró hajót és rohamrendőröket küld a térségbe«. Most már csak az a kérdés, vajon elmerészkedik-e odáig is a görög kormány, hogy bevesse a rohamrendőröket és a hadihajót.

Ha igen, akkor a görögök történelmet fognak írni, már megint. Ha be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell, akkor a hadsereget is, és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól, akkor elkezdődik végre valami. De csak akkor. És akkor, ha a hordák, a zavargók, a rendőröket megsebesítők nem Athénban kötnek ki, hogy onnan aztán ide jöjjenek. Szó sem lehet róla! Akkor írunk történelmet, ha ezeket hazazavarják, eltüntetik Európa közeléből, egyszer s mindenkorra.

Akkor elkezdődik végre valami, aminek folytatódnia kell.

(...)

Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 374 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2015. augusztus 15. 07:05
Elkerülhetetlen most már tényleg! ...hogy ezt a Bayer Zsoltot valami jó messzi helyre elzavarni s fröcsögje ott a böszmeségeit ne itt. Mondjuk valami lakatlan szigetre vagy az orosz tajgába. Hányinger ez a köcsög, ki vele az országból TAKARODJON!
Pál Pusztai
2015. augusztus 14. 22:22
Kedves Zsolti! Vagy ne igyál vagy ne szívjál vagy ne meditálj mert számodra ezek mind károsak. Maradj a stabil debil állapodottban. Az jóóóóóóóóóóóóó neked.
csurcsányi
2015. augusztus 14. 22:16
A keresztény művelt európát csak a magyarok védték meg az elmúlt évezredben az úgy nevezett külső támadásoktól/tatár,török/.Akkor is csak magunkra számíthattunk,mint most ebben a még nehezebb időben.A románra,szerbre most sem lehet számítani.Csak arra ha Hunyadi János feltámad!
Rabonban
2015. augusztus 14. 20:29
Durva? 1526 mi volt? És 1541? 1566? Akkor sem hitte el senki, hogy nagy a baj. Mondanak valamit ezek az évszámok éjjel-nappal Budapesten? Ha nem ébredünk, akkor majd a következő horrorévszám 2015 lesz esetleg 2016. Hegedüs hadnagyok, Móré Lászlók alteregói kényeskednek,vinnyognak, szerződésekre mutogatnak, miközben a nyugat éppen úgy tojik ránk, mint az első dzsihhad idején. Aztán nagy lesz majd itt a sírás, amikor a janicsárkard elővillan a rejtekéből...Akkor majd megint lehet ujjal mutogatni, már aki ezt még megteheti. Kell ez nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!