A francia külügyminiszter

2015. augusztus 31. 17:58

Európa süllyed, és a francia külügyminiszter lekiabált a gépházba, hogy azok ott lent vágjanak már végre egy nagyobb lyukat a hajótestbe.

2015. augusztus 31. 17:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„A francia külügyminiszter elbeszélgethetne a Párizshoz közeli kisváros polgármesterével, aki nemrég nyílt levélben kérte a hadsereg segítségét, mert nem bírják tovább a bevándorlók által elkövetett mindennapi bűnöket, és az általuk okozott elviselhetetlenséget.

A francia külügyminiszter elbeszélgethetne saját országa állampolgáraival, és megkérdezhetné őket, szerintük még mennyi migránst kellene befogadnia Európának.

A francia külügyminiszter eltöprenghetne azon, vajon mi a Nemzeti Front sikerének és egyre növekvő népszerűségének az oka.

A francia külügyminiszter vehetne egy Charlie Hebdo-t. Abban megtalálhatja mindazt, ami elviselhetetlen, és olvasás közben töprenghet a befogadás, a multikulti, az »idegen szép« meg a liberalizmus gyönyörűségén.

S ha mindezzel végzett, a francia külügyminiszter menjen haza, fogja be a pofáját, és mélységesen szégyellje magát.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyetmondok
2015. szeptember 01. 07:09
....miközben mi vagyunk a kapitány.
balbako_
2015. szeptember 01. 06:37
Európai migránspolitika. Aki tesz - mint a magyar kormány - azt ledorongolják aki nem az a trendi. A franciák mit tettek vazze?
pollip
2015. szeptember 01. 06:24
"A magyarok többé nem mozoghatnak szabadon az EU határain belül, ha a menekültügyben Magyarország nem vállal szolidaritást a többi tagállammal - ezt magyarázta egy francia diplomáciai forrás az Indexnek. A diplomata szerint nem igaz, hogy az EU cserbenhagyja Magyarországot, a valóság az, hogy a magyar kormány eddig nem állt elő semmilyen javaslattal, nem kért konkrét segítséget. Pénzt pedig adnak, ahogy uniós befogadóállomásokat is létesítenének. De az nem megy, hogy egy tagállam egyetlen menekültet sem hajlandó befogadni. " Azóta már Fico is kijelentette, hogy csak keresztényeket fogad be, senki mást. Jó, hogy ez a V4 előtt hangzott el.
Bumapapa
2015. augusztus 31. 23:13
Emberek! No ne izéjjetek máá: a franciák szentek!! A legszentebb szent királyuk Szent Lajos ágyúi "dolgoztak" Mohácsnál, de a gyönyörű hogy ezeket a török ágyúkat francia zsoldos tisztek irányították! ( És akkor még hol van Rákóczi hallatlan "megsegítése", és persze a Tigris, aki állva lett eltemetve ( a rohadék )Szóval van új a nap alatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!