Vicces, hogy ennyi a kétfarkús plakátkampány a menekültügyről: ORBÁN VIKTOR, A KURVA ANYÁDAT!

2015. július 01. 21:21

Azért jó ez a kétfarkús plakátkampány, mert szokatlan őszinteséggel leplezi le a progresszív oldalt, miszerint halál pontosan annyira szarják le a menekülteket, mint a szintén nem a menekültekről kommunikáló kormányzati plakátkampány.

2015. július 01. 21:21
Szily László
Szily László
Kősüllő

„Szerintem azért jó ez a kétfarkús plakátkampány, mert szokatlan őszinteséggel leplezi le a progresszív oldalt, miszerint halál pontosan annyira szarják le a menekülteket, mint a szintén nem a menekültekről kommunikáló kormányzati plakátkampány.

(...)

Én egyáltalán nem arról beszéltem, hogy menekültekre kellett volna költeni a pénzt vagy ilyesmi. Én úgy értelmeztem a gyűjtést, hogy a kormányzati menekültkampány ellenkampányára gyűjtenek, ami - gondoltam én - a menekültektről fog szólni. Ebben megerősített, hogy a gyűjtésre felhívó poszt ezzel a mondattal kezdődött:

A Kétfarkú Kutya Párt a Vastagbőr bloggal közösen tájékoztató kampányba kezd, mert szeretnénk, hogy az emberek megismerhessék a mi álláspontunk is a menekültügyi kérdésben.

Ehhez képest most az van, hogy a plakátok, amiket kiraknak, Orbán Viktorral foglalkoznak, semmi mással. És én viccesnek tartom, hogy az álláspontjuk a menekültügyi kérdésben annyi, hogy

ORBÁN VIKTOR, A KURVA ANYÁDAT

Nem mondom, hogy ruhára, ivóvízre, menekültfelvilágosításra és nemtommire kellett volna költeni a pénzt, hiszen plakátkampányra gyűjtötték és mindenki annak tudatában adott. Azt se mondom, hogy ne adtak volna sokan egy orbánozós kampányra pénzt. De attól még vicces ez így szerintem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2015. július 02. 12:55
"ORBÁN VIKTOR, A KURVA ANYÁDAT" - "Vonyítá a vastagbőrbe bújt veszett kutyák pártja..." - "morbid viccel a Laci Szily módra"?
catalina9
2015. július 02. 11:44
Szily ráérzett, hogy ballibák árnyékra vetődtek bevándorlásügyben, ezért most egy kicsit mindkét oldalra játszik. Értéktelen, mint mindig.
írmag
2015. július 02. 11:15
Holofikusz! Sikerült úgy leírnod Orbán Viktor felelős magyar miniszterelnököt gyalázatát, mintha felháborodnál. Nincs felmentésed!
tango47
2015. július 02. 11:07
Előre bocsátom, hogy elolvastam a cikket. A véleményem róla: Szily lement kutyába! Azt nem tudom, hogy hány farkúba, de az nem is lényeges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!