Kövér László súlyos emlékezetkiesésben szenved

2015. július 30. 13:10

Kövér László feje bizonyára huzatot kaphatott a nemzetárulás gőzmozdonyának száguldása következtében, hiszen kulcsfontosságú dolgokra egyáltalán nem vagy pont ellenkezőleg emlékszik.

2015. július 30. 13:10
Kerék-Bárczy Szabolcs
DKP.hu

Kövér László a Kárpát-medencei magyar irodalomtanárok találkozóján tett mulatságos kijelentéseket. Kövér szerint a baloldal »nyílt nemzettagadást valósított meg«, a nemzetpolitika mélypontja pedig  természetesen  maga Gyurcsány Ferenc. Kövér szerint az európai baloldal karaktere diktálja azt, hogy a nemzetek »eltávolítandók« a »haladás útján robogó gőzmozdony elől«.

Kövér László feje bizonyára huzatot kaphatott a nemzetárulás gőzmozdonyának száguldása következtében, hiszen kulcsfontosságú dolgokra egyáltalán nem vagy pont ellenkezőleg emlékszik. A Fidesz politikusai a 2004-es népszavazás előtt négy végtaggal tagadták, hogy a határon túli magyarok állampolgársághoz juttatásának távlati célja a szavazati jog kiterjesztése  tavaly már a határon túliak szavazataira volt szükség a kétharmadhoz.

Kövér László emlékezetkiesése azokra a megemelt támogatásokra is kiterjed, amit a Gyurcsány-kormány nyújtott a határon túli magyar kulturális intézmények  iskolák, könyvtárak, színházak  létrehozásához. Kövér szerint a felelős nemzetpolitika minden bizonnyal abban merült ki, hogy a Fidesz a szavazatszerzés reményében rátelepedett a határon túli érdekképviseletekre, miközben soha nem látott mélységekbe sodorta a külkapcsolatokat.

A Demokratikus Koalíció szerint addig elképzelhetetlen a felelős nemzetpolitika, amíg a jobboldal a nemzetre hivatkozva verhet éket magyar és magyar közé.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. július 31. 08:18
Kerék- Bárczás az egyik legnagyobb élősködő "politikus". Már minden segget kinyalt... Bagoly mondja Kövérnek..
bakonyibetyar
2015. július 31. 08:17
Kerék- Bárczás egyik egyik legnyagyobb élősködő "politikus". Már minden segget kinyalt... Bagoly mondja Kövérnek..
hátakkor
2015. július 31. 07:14
"„A mi stábunk az, amely szembefordítja az MSZP-t és Medgyessyt az Orbán-Nastase-paktummal. Amikor kiderül, mi van a paktumban, hogy korlátozásmentesen próbál valamennyi román állampolgárnak munkavállalási lehetőséget biztosítani, akkor ott egy hosszú vitában meggyőzzük önmagunkat arról, hogy ezt meg kell támadni. Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát. Így Medgyessy és maga Kovács is váratlanul szembefordul a megállapodással, majd beindul az MSZP propaganda gépezete. A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a "23 millió román munkavállaló" beözönlésétől való - valójában alaptalan - félelmek keltése. " Debreczeni ( egy másik fletóista "konzervatív") Gyurcsányról.
hátakkor
2015. július 31. 07:12
Kerék-Bárczynak bizonyára az is megvan akkor, hogy Ron Werber leküldte Kecskeházyt Kolozsvárra elnézést kérni a szocik "nemzetpolitikájáért". Szerencsétlent a kocsiból nem engedték kiszállni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!