Ellopják az Erzsébet hidat?

2015. június 17. 15:39

Tessék elhinni, ha nem vigyázunk, egy éjszaka az Erzsébet hídnak is lába kelhet!

2015. június 17. 15:39
Somfai Péter
Népszava

„Ha nem vigyázunk, megtörténhet. Mert nálunk mindent ellopnak. Még azt is, ami le van betonozva. Utcai csatornafedelet, vasúti biztosító-berendezés kábeleit, felső vezetéket, vagy éppen villamossíneket. Ha ez igaz, miért ne lophatnák el akár hidat is? (...)

Persze nem csak így, sporttáskába gyömöszölt rézlapokkal lehet a közöst »meglopni«. Valahol ugyanilyen »gaztett« az is, amikor a több milliárdos ráfordítással csodálatosan újjá varázsolt, de soha meg sem nyitott fürdőt évek óta hagyják rohadni. Mert rohad! Ez a fajta gazdátlanság is »tolvajokat« sejtet a háttérben. Legyenek azok bankárok, beruházók, vagy politikai megfontolásból gáncsoskodó fővárosi hivatalnokok.

Tessék elhinni, ha nem vigyázunk, egy éjszaka az Erzsébet hídnak is lába kelhet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. június 18. 08:13
Sztem ilyen veszély nem fenyeget. CSAK közvetve. Úgy már viszont öt éve folyik a fosztogatás. Tehát. 1. MINDENÁRON lenyomják a ktgvetési hiányt a 3 % alá, mert még Baroso ígérte meg Orbánnak, hogy ugyan az előírást nem csökkentik, de ha betartjuk, akkor az EU-támogatási folyam nem szakad meg. 2. LECSERÉLIK a pénzosztó apparátust. 3. KÉZIVEZÉRLÉSESRE alakítják a döntési mechanizmust. (Ehhez a pályázati szabályzást is változtatni kell. Jogkörök, Parlament stb...) Mondanom sem kell, hogy kinek a kezéről van szó. 4. LOPNAK. TÖBB ERZSÉBET HÍDNYIT.
brekker
2015. június 18. 02:43
Mint a huzat.
Mich
2015. június 18. 02:15
Népszava: "Ellopják az Erzsébet hidat?" Igen, ti elloptátok volna azt is, ha a magyarok el nem kergetnek benneteket...
Szúnyog
2015. június 18. 01:44
Kavar, csúsztat a Somfai zsidó. Sőt, mintha cigányozna is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!