Nyílt levél Jászberény polgármesterének

2015. június 11. 18:00

A balliberális kutyák vonítását hallva mindenki elfelejtkezik arról a tényről, hogy Te egy magas színvonalú, minden formai és tartalmi követelménynek megfelelő pályázatot írtál.

2015. június 11. 18:00
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Szélsőközép – Facebook

„Szabó Tamás, a Fidesz jászberényi polgármestere, egykori országgyűlési képviselő a saját maga által kiírt pályázaton elnyerte egy nyolcvanöt négyzetméteres önkormányzati lakás bérleti jogát. Az első hallásra hétköznapinak tűnő történet mégis vezető hír lett ebben a szomszéd után leselkedő, irígy országban. Nem véletlen: a szélsőbaloldali, nemzet- és kormányellenes gyűlöletkeltők, akik nap mint nap hazugságokat terjesztenek a Fideszről, és bevándorlókkal, bűnözőkkel meg homoszexuálisokkal paktálnak, hogy elárasszák velük az országot, most jobb zsákmány híján egy keményen és tisztességesen dolgozó polgármesterbe mélyesztették karmaikat. A demagóg gazemberek azt vetik Szabó Tamás szemére, hogy az olcsó bérlakást a helyi kórház albérletben élő, háromgyermekes dolgozója kellett volna, hogy megkapja. Támogatásom jeléül álljon itt az alábbi levél, melyet erkölcsi támasz gyanánt írtam Jászberény méltatlanul meghurcolt polgármesterének.

Kedves Tamás! Barátom, bajtársam, testvérem!

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a nyertes pályázatodhoz! A balliberális kutyák vonítását hallva mindenki elfelejtkezik arról a tényről, hogy Te egy magas színvonalú, minden formai és tartalmi követelménynek megfelelő pályázatot írtál. Egy nem véletlenül győztes pályázatot. Olyat, ami Los Angelestől Rióig, Alcsútdoboztól Hong Kongig bárhol győzött volna. Dolgoztál, kockáztattál és nyertél. Azon a Magyarországon, ahol én élni szeretnék, ezért taps jár, és nem köpködés. Ennek a Magyarországnak a megteremtéséért küzdesz, ezért küzdök magam is, ezért küzd a Miniszterelnök Úr és minden pályázatgyőztes magyar, béreljen akár lakást, legyen trafikos vagy Orbán Viktor veje, aki fényben füröszti a magyar városokat.

Büszke vagyok arra a bátorságra, amellyel Jászberény szociális demagógia helyett valós érdem alapján osztja a bérlakásokat. Hol volt ez a bizonyos kórházi dolgozó, amikor Te meg a többi parlamenti képviselő szabadságharcot vívtatok Brüsszellel? Láttuk őt a függetlenségünkre törő idegen hatalom ellen a hazát védelmezni? Ő emelte vajon magasra ennek a szegény kis megcsonkított országnak a zászlaját? Vagy ki volt? Te voltál az, Tamás! A Te neved díszeleg a gránitszilárdságú Alaptörvény végén, Te szolgálod hosszú évek óta fáradhatatlanul a magyarság ügyét, s akkor sem riadsz vissza, ha a Parlamentben vagy a Városházán kell kemény döntéseket hoznod. Értem, értünk, tizenötmillió magyarért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. június 12. 09:54
a nertársaknak mondom: ez irónia. El ne tévedjetek. igazából, egy újabb mocskos csaló tolvajról van szó, csak ő kicsiben tolja a focistáékhoz képest.
fogd a pénzt és kuss
2015. június 12. 09:00
jó volt! :-)
vigyor
2015. június 12. 07:21
Anyád Robi. Sokáig gondolkodtam, hogy helyiként beleszóljak-e ebbe az ügybe, és nagyjából most jött el a pillanat. Szóval.... Ezt a lakást sok éve pályáztatják, sikertelenül. Mivel csak egészségügyis vehet részt a pályázaton, ez egy prémium minőségi lakás, magas rezsivel. A másik pályázó (jobbikos) család pillanatnyilag egy hetvenegynehány négyzetméteres lakásban lakik, piaci alapon bérlik, ugyanazon a környéken, és olcsóbb a bérleti díja és a rezsije is. A polgármester pályázata volt az első, az övék a második érkezési sorrendben, csak a miheztartás végett. Szóval...ha ügy lenne, akkor nagyon helyes ha a sajtó ezt kideríti és leleplezi. De ez nem ügy, ez egy kreált ügy, egy politikai hecckampány. És a tököm tele azzal, hogy a jelek szerint csak a tények nem érdeklik az általam kicsit sem tisztelt sajtó munkatársait.
Eper
2015. június 11. 22:38
Eredendo bun, ha egy polgarmester nyer egy palyazaton? Nem tudjuk mi tortent. Mindent csak a mediabol tudunk. Mar ott tartok, hogy mindent elhiszek, es annak az ellenkezojet is. Mit nem adnek egy objektiv mediaert, de ez a vilagon sehol sem letezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!