Rabolod az időnket

2015. június 02. 16:22

Kedves Zsolt! Minden nap elveszel egyet a zavartalan paralimpiai felkészülésből. Elveszel egy napot az építkezésből, amely a lemondásotok vagy lemondatásotok után végre elkezdődhet.

2015. június 02. 16:22
Pásztory Dóra
Facebook

Válaszom Gömöri Zsolt levelére (kommentben olvasható a levél):

Kedves Zsolt,

továbbra sem kérdésekre válaszolsz, úgyhogy röviden reagálok a nekem írt válaszra. Azt írod bizalom nélkül nem lehet dolgozni. Látod, van amiben egyetértünk. Te elvesztetted a sportolók, a MOB és a kormány bizalmát is. A közgyűlését is, ezt te is tudod, de valamiért 19-ig húzod az időt.

Ezzel minden nap elveszel egyet a zavartalan paralimpiai felkészülésből. Elveszel egy napot az építkezésből, amely a lemondásotok vagy lemondatásotok után végre elkezdődhet. Hosszú és nehéz folyamat lesz, amelyben egy évvel a 2016-os Paralimpia előtt nagy jelentősége van az időnek. Elveszel egy napot a parasport, a magyar sport becsületén esett csorba helyreállításából.

Elveszel egy napot az új működési rendszer, strukturális átalakítás, igazságos, a sportolók érdekeit védő jogi környezet kialakításától. Rabolod az időnket.

Arra a felvetésre, hogy menjek haza, dolgozzunk együtt csak egy keserédes mosollyal tudok reagálni. Ebből arra következtetek, hogy te tényleg nem érted mi a gond, mindazzal, amit tettetek. Nem érted mi a különbség kettőnk értékrendje és a gondolkodása közt. Olvasd el még jó sokszor az előző levelemet, hátha segít.

Várom a 4-i elnökségi ülést, a nyomozás eredményét, de leginkább a lemondó nyilatkozatodat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2015. június 02. 21:43
A tisztesség azt kívánja, hogy lehetőségeinkhez képest mindent megtegyünk azért, hogy fogyatékkal élő embertársainkat hozzásegítsük a társadalomba való beilleszkedéshez. A Paralimpia aljasabb, gusztustalanabb dolog, mint a szakállas nő, meg az óriás törpe a vurstliban. Lesz olyan bátor(ebből jól megélő) ember, aki ezt ki meri mondani?
*ufó*
2015. június 02. 17:04
Nagyon helyes, minden nap, minden órában, minden fórumon ki kell állni az igazságért, valamint fel kell szólalni az agresszív, erkölcstelen és gátlástalan tolvaj fidesz-mentalitás ellen, a Fidesz bandát pedig vissza kell szorítani a latrinába, ahonnan előmásztak.
alex.leopardi
2015. június 02. 16:49
jahhh,és ha gyurcsi lemond az őszödi beszéd után lehetett volna még politikai tényező,túl pondró a lelkialkata
heep
2015. június 02. 16:40
"Te elvesztetted a sportolók, a MOB és a kormány bizalmát is. A közgyűlését is, ezt te is tudod, de valamiért 19-ig húzod az időt." Addig is jár neki a fizetés. ami a hírek szerint nem minimálbér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!