A Fidesz és a Jobbik egy és ugyanaz

2015. június 05. 09:04

Ez a kommunikációs kampány nem más, mint egy új finkelsteini gyűlöletkampány! Vajon meddig megy el Orbán, hogy visszacsábítsa a szélsőjobbos szavazókat?

2015. június 05. 09:04
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Világosan látszik a cikkből, hogy ez a kommunikációs kampány nem más, mint egy új finkelsteini (ő a fidesz amerikai tanácsadója, aki legutóbb Habony Árpáddal alakított új céget) gyűlöletkampány! Vajon meddig megy el Orbán, hogy visszacsábitsa a szélsőjobbos szavazókat? Egyre jobban látszik, hogy a Fidesz és a Jobbik egy és ugyanaz!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. június 07. 14:35
Világosan látszik, hogy az MSZMP, az MSZP, az SZDSZ, a DK, az Együtt(külön), a PM, a Liberálisok egy azon kutyának a kölykei. A különbség csak látszólagos és felszínes, az eszme, a lényeg ugyan az. A kis marakodásaik is csak azért vannak mert az egész egy retardált beltenyészet. Az igazi ellenség a jobboldal. Ezt ők is tudják, de néha nem tudnak parancsolni sötét állatias ösztöneiknek és egymásba marnak. Gyerekkoromban az utcánkban volt egy nagy udvaros ház, hosszú kerítéssel. Ezen az udvaron, - ha jól emlékszem - 4-5 ostoba korcs acsarkodott az arra járókra. Az apró, méretbeli, szőrbeli... stb. különbségek ellenére jól látszott, hogy egy alomból valók. Mikor közeledtem gyorsan odaloholtak acsarkodni, és a kerítés elejétől a végéig eszeveszetten habzószájjal ugattak. Ha lassan, sétálva mentem(vagy ha kicsit piszkáltam őket :D), akkor a kerítés vége felé már annyira megőrültek, hogy egymás torkának estek és úgy forogtak a földön. Erre a kutyafalkára emlékeztet engem az a balliberális demokratikus-demokrata konglomerátum.
moricka13
2015. június 07. 03:49
Mesterházy, Lendvai Stb. Együtt: Avitt, vagyis ócska, kopott a mese és a lózungok is, nem beszélve Önökről. Röhög az osztály, sőt fuldoklik a röhögéstől és nem veszik észre sem? Gyurcsány ugrásra kész élükre állni, rózsaszín felhőkről álmodik, meg Európai Egyesült Államokról: Annál nagyobb lesz a koppanás és elhallgatás.
Lolka-Bolka
2015. június 06. 11:23
o te tavaszi sugallat a sotet kokorszaki magyarorszagban...... mar vartunk teged uberek -uberje... te (es ti) az igazsag bajnoka , szegenyek vedelmezoi es gyamolitoi , haza mindenk elottjei .....na elmesz te a kurva anyadba a vadaiferivel meg a melytorok ildikoddal egyutt. Ti mind a fan lognatok mar minden orszagban ........ es meg ezt is nektek koszonhatjuk , hogy nem baszhatunk titeket pofan. pedig egy ujabb 56 ratok ferne ( csak ugy mellekesen na akkor elokerulnenek a pufajkak a kamrabol , vadaiferie lenne a legcsinosabb agi meg buszke is lenne ra nagyon)...... vissza terve a mondandomhoz es utana amikor mind lognatok akkor verzo szivvel jeruaopa jajonghatna ...... szegeny haza szereto kommunistakat vegeztek ki ezek a piszkos fassssssszista magyarok..... hat ilyet nem lehet am csinalni jeuropaban. pedofiiilllll konbandita es tarsa megtephetnek a ruhajukat es zokoghatnanak emleketekre. HU DE JO LENNE!!!!!!
választópolgár
2015. június 05. 23:27
Rajtad már az sem segít attila
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!