Méregdrága kampányfogás az Orbáni Nagy Fal

2015. június 19. 09:25

A menekültügyi hisztéria hullámain otthonosan lovagol a miniszterelnök.

2015. június 19. 09:25
Első Kézből
Nyugati Fény

A méregdrága Orbán-fal ugyanis nyilvánvalóan nem fogja visszatartani a menekülteket. Aki több száz vagy több ezer kilométert megtett, átkelt sivatagon és tengeren, azt egy kerítés nem fogja megállítani a szándékában. Átmássza, alagutat ás, vagy egyszerűen megkerüli, hiszen megkerülhető.

Ezt a térképet kell minden Fidesz-szavazó orra alá dörgölni, mielőtt túlzottan beleélné magát, hogy a Viktor itt bármit is megoldott. A francokat: Orbán elver újabb 22 milliárd forintot, csak hogy visszacsábítson valamennyit az egy év alatt elvesztett egymillió szimpatizánsából.

E 175 kilométeres kerítés árát kizárólag azért kell megfizetnünk, hogy Orbán Viktor a választási kampányban majd a hős megmentő hamis pózában tetszeleghessen.

Ha megépül, a szerb határ menti Orbán-fal lesz Magyarország történetének eddigi legdrágább fideszes pártkampánya, amelyet 100%-ban közpénzből finanszírozott a kormány.

Ami itt történik, az nem a menekültkérdés fenntartható megoldása, hanem egyszerű sikkasztás, hűtlen kezelés és illegális kampányfinanszírozás. Lássunk át a szitán - még akkor is, ha drótból van és 4 méteres.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgabi
2015. június 19. 11:53
Istenem,szegény ország,mivel érdemelte ki ezt a sok Lipótról szabadult elmebeteget????
Alarik
2015. június 19. 11:41
Nem is kell a kerítés. Hiszen az észkombájn Kunhalmi megmondta, nincs itt semmi probléma. Ezek egytől-egyig elmebeteg síkhülyék.
kisuff
2015. június 19. 10:44
Sügér vagy kevinke.
Berecskereki
2015. június 19. 10:42
A népvándorlás balliberális támogatása az országnak a legszerényebb számítások szerint is évi 70-80 milliárd költséget jelent, amely folyamatosan emelkedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!