Két politikus beszélget...

2015. május 05. 18:16

Hát bizony szar a helyzet.

2015. május 05. 18:16
Tokár Géza
Új Szó

„Dühösnek lenni legfeljebb azért lehet, mert az előzmények ismeretében ez a beszélgetés is rámutat arra, mennyire tehetetlen az ellenzék. Miért gondolta úgy az Egyszerű Emberek elnöke, hogy politikai tőkét kovácsol egy olyan hangfelvételből, amelyen nem morális tekintélyként, hanem egyenesen bűntársként szerepel – hiszen képviselőként nem lehetne köze semmilyen vállalkozáshoz sem. És miért gondolta Procházka, hogy jó ötlet hazugságvizsgálattal letagadni, hogy valaha is beszélt Matovičcsal?

Hogyan ülhet még ezek után valaha is egy asztalhoz ez a két ember úgy, hogy egy kicsit is megbízna a másikban? Bizony rosszul állnak a dolgok – hogy szalonképesen fogalmazzunk Matovičhoz képest, aki ennél sokkal sarkosabban beszél az ellenzékről a hangfelvételen. Ő ugyanis úgy summázta: Hát bizony szar a helyzet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2015. május 06. 08:19
"Zseniális" cikk! Idióta.
Tintamin
2015. május 05. 22:02
Két Fideszes beszélget: - Te mennyit loptál ma? - Nem eleget..
KannibálTatárÚr
2015. május 05. 19:53
Matovičhoz hasonló bohóc nemigen van még a politikában. A szavazatok közel 10 %-át viszont megkapja. Ez a demokrácia nagyon valós kritikája.
brekker
2015. május 05. 18:37
Két bagoly ül a fán, az egyik azt mondja Húúú. Mire a másik: Ne ijesztgess!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!