Most volt elég a szegfűs-narancsos társasjátékból!

2015. május 15. 19:51

S ugye azzal is tisztában van mindenki, ha Simon is megúszhatja, akkor gyakorlatilag bármit meg lehet tenni ebben az országban? Magyarországot pontosan öt éve kormányozza a Fidesz. Öt éve van kezükben minden, meg még annál is több.

2015. május 15. 19:51
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az udvari sajtóba ma szivárgott ki a hír, hogy Simon Gábor, könnyen lehet, szabadon távozhat, sőt mi több, szabadon rendelkezhet úgy százmillióval a rejtélyes bécsi bankszámlán parkoltatott lóvéból, tudniillik nem lehet megállapítani a pénz eredetét. Az ugye megvan, hogy az utóbbi tíz évben bármely átlag európai, ha tizedennyi összeggel ballagott be egy bankba, vagy ügyvédi irodába, köteles volt elszámolni a vagyon eredetével? S ugye az is, hogy ami egy osztrák bank előtt nem titok, az nem titok a magyar szervek előtt sem? S ugye azzal is tisztában van mindenki, ha Simon is megúszhatja, akkor gyakorlatilag bármit meg lehet tenni ebben az országban? Magyarországot pontosan öt éve kormányozza a Fidesz. Öt éve van kezükben minden, meg még annál is több: így pl. a rendőrség, az adóhatóság, a titkosszolgálatok. Hogyan reagál ezek után a botrányos hírre a Fidesz? Megkérik a szocialistákat, hogy ugyan segítsenek már felderíteni, honnan lett egykori második emberük bankszámláján ennyi pénz. Na most volt elég a szegfűs-narancsos társasjátékból!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brókerkormány
2015. május 17. 12:41
Jav (Megj: Kivéve persze a tolvaj korrupt politikai "elitet" akik magukat 180 Ft-on kimentették, törvényt hozva saját magukra)
Brókerkormány
2015. május 17. 12:38
Ebben a bejegyzésben arról tájékozódhat, mikor indítjuk az eljárásokat a Strasbourgi bíróságon, és mit kell tenni annak, aki részt akar venni az eljárásban. A bankok a devizahitelek többségét 160 HUF/CHF körüli árfolyamon nyújtották. Ezzel szemben a forintosítás most 257 HUF/CHF közeli árfolyamon történik. (Megj: Kivéve persze a tolvaj korrupt politikai "elitet" akik magukat 108Ft-on kimentették, törvényt hozva saját magukra) A devizahitelek forintosításának az eredményeke tehát az lesz, hogy a fogyasztók újraszámolt tartozása 60%-kal megemelkedik ahhoz képest, mint amennyi pénzt eredetileg kaptak. https://pitee.wordpress.com/2015/05/07/irany-strasbourg/
Brókerkormány
2015. május 17. 12:37
Irány Strasbourg! 2015. május 7. Kedves Devizahitelesek! A parlament által megszavazott Bankmentő törvények célja helyreállítani a deviza-hitelszerződések érvényességét és ezáltal, a devizahitelesek nyakába varrni a forint elértéktelenedése által okozott terheket. A magyar bíróságok az elmúlt négy évben nyilvánvalóvá tették, hogy nem hajlandóak igazságot szolgáltatni, nem hajlandóak a törvények betartását a hatalmi eliten számon kérni. A forintosítás ellen jogvédelmet jelenleg csak az Emberi Jogok Európai Bírósága tud nyújtani.
Brókerkormány
2015. május 17. 12:35
Mit tegyek ha elégedetlen vagyok az elszámolással? 2015. május 11. Ezekben a napokban kapják meg a devizahitelesek az elszámolásról szóló értesítéseket. Tisztességes elszámolás? A korábbi hírek szerint az elszámolást következtében a deizahitelesek havi törlesztőrészlete átlagosan 25-30 százalékkal kellene, hogy csökkenjen (fidesz.hu, 2014.09.12). A valóság ezzel szemben az, hogy a devizahtielesek több, mint felének a törlesztőrészlete szinte változatlan marad! (portfolio.hu, 2015.05.09) A bankmentő törvények eredményeként az országgyűlés a devizahitelesek nyakába varrta az árfolyamkockázat okozta veszteségeket. http://www.pitee.org
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!