Még néhány év – mondja reménykedve Orbán

2015. május 31. 16:54

Még néhány év, mondta Kádár (Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai). Még néhány év, és látótávolságba kerül a nyugati életszínvonal.

2015. május 31. 16:54
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszabadság

Orbán azt ígéri, az erő helyett a figyelem kormányzása jön – sajnos ő kizárólag azokra figyel, akik a kiemelt törődés nélkül is jól meglennének. A kormányfő szerint csak az irigység beszél a kormányzati korrupció és a hirtelen megtollasodások miatt berzenkedőkből – szerintünk üres demagógia irigységnek láttatni a jogos fölháborodást. Még néhány év, mondja reménykedve az ötödik esztendeje kormányzó Orbán. Már csak néhány év, mondják azok, akik még bíznak a jövőben – de közülük a realisták azt is tudják: akkor jön majd a neheze.

Mert ahhoz, hogy újra hinni lehessen ebben az országban, előbb haza kell hívni azokat, akik elmentek, föl kell emelni négymillió embert a nyomorból, ki kell kászálódni Putyin öléből és a paksi lázálomból, vissza kell szerezni a nemzetnek a földet, a tópartot, a trafikot, a kikötőt, az iskolát. És persze, mint már annyiszor, megint ki kell fizetni az urak után a számlát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus015
2015. június 01. 10:56
Ahány év Orbánnak kellene még hatalmon lenni annyit nem élünk.
atila68
2015. június 01. 08:22
Hülye.
hátakkor
2015. június 01. 07:34
"Még néhány év, és látótávolságba kerül a nyugati életszínvonal." Ezt ki mondta? És hogyan kerül? Kit igázunk le?
péterx
2015. május 31. 20:07
1.Az ilyen Hargitai típusú gondolatmenetek igazolják Orbánt : a demagógok csodavárása , felelőtlen sürgető morgolódása ellenére szívós realizmussal , okos intézkedések sorozatával viszi előre az országot . 2.Három év további fejlődése alapján még beláthatóbb lesz Orbán igaza . 3. Hargitai / is / értse meg , hogy a biztatás , a folyamatos lelkesítés , újabb-magasabb részcélok kitűzése elengedhetetlen , minimális emberi-pszichológiai követelmény .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!