Kovács Kokó Távolodó

2015. május 12. 15:58

Ahogyan az emberek Önnel kapcsolatban fogalmaznak, az nem gyűlölet, hanem megvetés és sajnálkozás.

2015. május 12. 15:58
Föld S. Péter
Most & Itt

Ha csak annyi történik, hogy Ön a Hír Tv-ben azt mondja, hogy soha nem volt Fidesz-közeli ember, mindössze értékeket és elveket vallott, amelyek nagyon sokszor egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel, akkor ebből az egészből nem lett volna ügy.

Ha csak ez van, legyintünk, és azt mondjuk, amit már annyiszor: na újabb magát jobboldalinak mondó személy távolodik a Fidesztől. Nem Ön az első, és nyilván nem is az utolsó, aki elhagyni készül a süllyedő hajót, miközben megpróbál úgy tenni, mintha soha nem is ült volna rajta, nem hajózott volna együtt a kapitánnyal.

Az emberi emlékezet véges, minden rendű és politikus erre utazik – ám az internet nem felejt.

Előttünk a kép, amint a Vasas székházban, majd a Fradi pályán együtt örvend Orbánnal, és nem felejtjük, hogy számos alkalommal vágóképként, egyfajta biodíszletként domborított a miniszterelnök megszólásaikor.

Lelke rajta - ha ez Önnek jó volt, legyen. Nekünk, mint már említettem, nem volt jó. Mi, magyar emberek, valamikor egy emberként szorítottunk az Ön győzelméért. Ön csalódást okozott nekünk. Nem azért, mert utolsó tétmérkőzésén kikapott Chacóntól, hanem azért, mert most olyan elvek és értékek mögé bújik kettős fedezékbe, mely elvekről és értékekről nem sokat tudunk. Nem véletlen, hogy Ön most sem említi ezeket az elveket, értékeket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2015. május 13. 10:29
Ez a beccuppant arcú alak úgy tele van gyűlölettel, hogy az hátborzongató. Viszont Kokót sem értem. Nem azért, mert távolodni akar a Fidesztől. Az szíve, joga. De hogy minek áll le egy olyan ember magyarázkodni, aki egyetlen legyintéssel letudhatná a véleményét arról, hogy mit gondolkodnak felőle a 444, hír24, hávégé, meg a többi ízléstelen, drog-és buzi helyeken, azt soha nem fogom megérteni. Az ilyen 'hír'források rágalmait figyelmen kívül kell hagynia, és csinálnia az életét. Zorbánnal, vagy nélküle. De egyetlen, magát sárbatipró magyarázkodás nélkül!
Box Hill
2015. május 13. 09:16
Kedves szerzőnk, "Ahogyan az emberek Önnel kapcsolatban fogalmaznak, az nem gyűlölet, hanem megvetés és sajnálkozás."
brabant89
2015. május 13. 08:27
"A gyűlölet, Önnek tudnia kell, nem ilyen. Ha mégsem tudná, olvassa el a szélsőséges portálokon megjelenő hozzászólásokat. De ha az Ön ízlése ezekhez túlságosan finnyás, akkor elég, ha a magát mérsékelt jobboldalinak, kereszténynek és konzervatívnak valló oldalakat olvassa. Ajánlom figyelmébe a sokak által mérsékeltnek mondott Mandiner kommentjeit, mely portál, „persze” megkérdezésem és beleegyezésem nélkül, rendszeresen felteszi oldalára írásaimat (másokét is), majd moderálás nélkül odadobja koncként a felhergelt olvasótáborának. Ennyit erről."
atila68
2015. május 13. 00:44
Szegény Földes Péter....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!