Vigyázat, jön a Fidesz-gárda!

2015. május 13. 19:44

Ennyit a bakancsos, masírozós rettegésről, mindenesetre az SZDSZ mindannyiunk szomorúságára élt, él és élni fog.

2015. május 13. 19:44
Dévényi István
Válasz.hu

„Próbálom felidézni a félelmetes Ifjú Gárdát, de nem nagyon sikerül: az egyetlen komolyabb emlékfoszlányom is mindössze annyi, hogy a városi November hetedikén ott állnak a zászlójukkal négyen-öten egyenruhában, és minden kamasz eléggé utálja őket.


De bizonyára lehetett tőlük tartani, máskülönben Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke nem velük riogatná a közvéleményt. Mert ez a helyzet: a liberálisok első (és szinte egyetlen) embere sajtótájékoztatón jelentette be, szerinte a kormány lényegében újra létrehozza az Ifjú Gárdát azzal, hogy a polgárőrségről szóló törvény keddi módosításával lehetővé vált a 14-18 évesek számára, hogy ők is részt vehessenek a szervezet munkájában. (...)

A jogszabály rögzíti ennek kereteit és meghatározza, hogy az érintettek részt vehetnek például tájékoztatási feladatokban, katasztrófák elleni védekezésben, baleset-megelőzési tevékenységekben.

Ennyit a bakancsos, masírozós rettegésről, mindenesetre az SZDSZ mindannyiunk szomorúságára élt, él és élni fog.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. május 14. 11:22
Mindannyiunk szégyene, hogy ez a Fodros nevű, liberál-bolsi figura a parlamentben lophatja a napot. (Meg az adófizetők pénzét!) Rohadt egy ganéj, aki becsempészte oda!
Zsusztina
2015. május 14. 08:38
Ez már megint egyfajta próbálkozás az MSZ(M)P-csatlós SZDSZ-estől, hogy egybemossa a kádári ifjúságpolitikát a jelenlegivel. Szánalmas és ügyetlen próbálkozás, mint mindig. Nem sikerül elterelni a figyelmet arról a tényről, hogy a kádárista utódpárttal nem a Fidesz, hanem az SZDSZ állt össze. És pont Fodor mindvégig vezető szerepet játszott ebben.
chinasky
2015. május 14. 08:21
agymosott fidisek. mindig jókat röhögök, hogy mennyire fostok a libcsizmustól. természetesen maga viki szopatott be titeket, hogy fossatok valamitől. szóval vigyázzatok mert magam is komoly libcsi összeesküvéseket fogok ma végrehajtani. holnap is. fú bazmeg, nem szeretnék most a helyetekben lenni. fososok.:D
Zokni
2015. május 14. 07:23
Nem baj. Legyen. Addig jó, amíg nem az Orbánjugendet alapítják meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!